2777
2789
عنوان

زایمان...😢

268 بازدید | 17 پست

امروز موعد زایمانمه و هیچ درد و انقباضی نداشتم تاحالا زنگ زدم به دکترم گف بیا مطبم معاینه ات کنم ببینم دهانه رحمت باز شده؟تحریکش کنم و قرص بدم بهت ..

میترسم خیلی درد داره تحریک دهانه رحم؟؟؟یامعاینه اش؟بعدش چه اتفاقی می افته؟؟دردای زایمان شروع میشه؟!

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زایمان سخته دیگه ولی خب شتریه ک دررخونه ماها خوابیده.بچه بیاد دردات یادت میره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

برا من که کامل بسته بود چند روز بعد از موعدم دکتر قرص داد شب گذاشتم زیر زبونم و گفت ساعت ۵ صبح برو بستری شو ساعت ۲ و ۳ یکم درد داشتم که معاینه کرد تازه یک سانت بود .تو بیمارستان امپول فشار زد و کلی زور زدن و کیسه ابمم پاره کردن ولی اخرش سز شدم چون لگنم امادگی نداشت

مبارکت باشه عزیزم من که هنوز زایمان.نکردم ولی تو مطب دکتر که بودم خانمی اومد مثل شما بود شرایطش استرسم داشت ولی وقتی برگشت از اتاق معاینه خوشحال و خندون بود و رفت خونه ساکش رو برداره بره برا بیمارستان...

دردم از یارست و درمان نیز هم

عزیزم به سلامتی و سر دست خیر بلند شی نی نی تو بغل کنی

قدمش مبارک

تا میتونی قدم بلند بزن و از پله بالا پایین شو

زیاد درد نداره 

نگران نباش موقعش برسه بدنیا میاد ان شاالله

میسه دعا کنی بخت دخترام بشایستگی باز بشه دشمن شاد نشن

خواااهش میکنم 

اللهی خوشبخت شی دخترم