2777
2789
عنوان

دماغم

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 34 پست
استارتر این قدر بد هم نیست ها ، اتفاقا بانمکه ولی خب دوست داری عمل کنی ذره ذره رو مخ شوهرت کار کن ، ...

بخدا جرات ندارم بخندم.تو خونده دیگه قوسش هزار برابر میشه.بخوام رو مخش کار کنم ۵_۶ سال طول میکشه😔

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی حساس میشه؟!

بعضیاشون آبریزش بینی که پیدا میکردن خودشون متوجه نمیشدن.یا یه ذره بینیشونو لمس میکردی خون ریزی پیدا میکردن

بعضیاشون آبریزش بینی که پیدا میکردن خودشون متوجه نمیشدن.یا یه ذره بینیشونو لمس میکردی خون ریزی پیدا ...

خب آره یه مقدار( خیلی جزیی و کم) این چیزا هست

ولی در مقابل مزایاش به حساب نمیاد.

بخدا جرات ندارم بخندم.تو خونده دیگه قوسش هزار برابر میشه.بخوام رو مخش کار کنم ۵_۶ سال طول میکشه😔

شاید مساله ی اصلیش پوله ، نه بابا حداکثر ۱ ساله راضی میشه اگه خودت هم فکر پولش رو کنی که بعید می دونم حرفی بزنه ، می گم هی عکس های قبل و بعد بازیگر ها رو نشونش بده و بگو وااای چه قدر تغییر کرده و مگه ممکنه و ..

دنیا شبیه خوابای بچگیمون نیست 💔 آخر بازی ها گاهی چیزی جز گریه و خون نیست 💔 باور بعضی قصه ها خیلی سخته 💔 سرنوشتمون یه وقتا دیگه دست خودمون نیست 💔
شاید مساله ی اصلیش پوله ، نه بابا حداکثر ۱ ساله راضی میشه اگه خودت هم فکر پولش رو کنی که بعید می دون ...

آره دیگه راهش همینه.افسرده شدم‌بخدا

استارتر منم بینیم از نیمرخ قوز داره ولی از روبه رو عالیه ،خودمم در کل جهره ام خوبه یعنی اکثرا بهم میگن خوشگلی،مدتها درگیر این بودم که عمل کنم یا نه حتی دکتر جراح زیبایی بهم گفت شما نهایت 3 درصد چهره ات عوض میشه عمل نکن،خلاصه از وقتی به چهره ی عملی اطرافیانم نگاه کردم حس کردم فاصله لب و بینیشون زیاد میشه و کلا ترکیب بهم میخوره و این بهم خوردن همیشه باعث خوشگلی نمیشه،منصرف شدم،حالا شمام اگه کلا از جهره ات راضی هستی بی خیال شو،زیبایی رو نباید جز به جز دید چون این بیشتر یه حالت وسواس گونه است

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی
اسم دکتر و هزینه عمل؟🤗 من تو مرحله پول جمع کردن یعنی میشه‌....ای خداااا

دكتر خوشرفتار ١٠ تومن

ترجمه با قیمت مناسب انجام میدم 🎈 تدریس آنلاین زبان انگلیسی و آلمانی🎈
میترسم بعد بدتر بشه

اصلا بدتر نمیشه. من و دو تا برادرام مادرم  تمام دختر عمه هام. دختر خاله هام پسرخاله هام بیشتر دوستام همه عمل کردیم همه هم راضی هستیم مندهیچ کس رو ندیدم بعدش بگه من زشت شدم مگه ادم عیب رو پاک کنه زشت میشه ؟ 

خوب میشه؟

عالی میشه

آنقدر که اگه میدونستم دماغمو عمل نمیکردم ژل میزدم

ولی فک‌کنم ۱۰ سال پیش از این خبرا نبود

البته الان از بینیم خیلی راضیم ولی حداقل زیر تیغ نمیری

یه دکتری هست تو اینستا من فالوش میکنم یکی از کاراش هم بینی ژل زدنه

من خیلی خوشم اومد