2777
2789
عنوان

پیج ارگانیک مایندد

10409 بازدید | 18 پست

نظرتون در مورد این پیج چیه؟ چقدر گفته هاشو قبول دارید؟ 

من گاهی اصلا قبولش ندارم و احساس میکنم اصلا فرهنگ و آداب و رسوم کشور خودمونو در نظر نمیگرن و با اگر حتی بگیم قصدشون فرهنگ سازیه بازم به نظرم خیلی دارن تندروی میکنن چون جامعه ما خیلی با ایده آل های اونا فاصله داره و نیاز به بسترها و زیرساخت هایی برای اون فرهنگ سازی و تغییرات داره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من قبولشون دارم 

با فرهنگ ما میخوره اکثر مطالبشون ، بقیه رو نمیدونم ... شاید با آداب و رسومشون تفاوت داشته باشه 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

گلم زمان منتظر ما نمیمونه که بخواهیم آهسته به جلو پیش بریم

قبول ندارم 

هرچیزی سرعت پیش روی مناسب خودشو داره

مثلا اگه فرزتد شما بخواد رابطه خارج از ازدواج داشته باشه شما میتونی به خودت همین جمله رو بگی و اجازه بدی کارشو بکنه؟

من قبولشون دارم  با فرهنگ ما میخوره اکثر مطالبشون ، بقیه رو نمیدونم ... شاید با آداب و رسومشون ...

مثلا رابطه خارج از ازدواج اونم با هرکسی به اسم پارتنر یا شریک جن سی برات پذیرفته س؟

مثلا رابطه خارج از ازدواج اونم با هرکسی به اسم پارتنر یا شریک جن سی برات پذیرفته س؟

بله 

خودم با همسرم پنج سال دوست بودم و زندگی کردیم .. تو اطرافیان و دوستان من چیز عجیبی نیست 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

قبول ندارم  هرچیزی سرعت پیش روی مناسب خودشو داره مثلا اگه فرزتد شما بخواد رابطه خارج از ازدوا ...

بله اجازه داره چون فرزند من بنده من نیست ،وظیفه من نوعی اینکه آگاه و توانا بارش بیارم و راه درست رو نشونش بدم اما نمیتونم جای فرزندم زندگی و انتخاب کنم راه و مسیرش رو

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
مثلا چه چیزیش بنظرتون با فرهنگ ما نمیخونه؟ من فقط دو سه تا مطلبشونو مطالعه کردم

مثلا یکیش همون رابطه خارج از ازدواج که گفتم 

یا سرزنش کردن دخترایی که بعد از 25 سالگی هنوز با خانواده شون زندگی میکنن

یا عادی دونستن همجنس گرایی

بله  خودم با همسرم پنج سال دوست بودم و زندگی کردیم .. تو اطرافیان و دوستان من چیز عجیبی نیست&n ...

داری میگی با همسرت

این پیج رابطه با هرکسی رو.مجاز میدونه حتی اگه هدف ازدواج نباشه یا جدی نباشه اعتقادش اینه که این یه نیازه و فقط باید مراقب بارداری و اینا بود

داری میگی با همسرت این پیج رابطه با هرکسی رو.مجاز میدونه حتی اگه هدف ازدواج نباشه یا جدی نباشه اعتق ...

خب قصد ما هم ازدواج نبود 

فقط دوست بودیم 

بعد پنج سال تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم