2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی

305 بازدید | 33 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر من ۴ ساله ازدواج کردم و زندگی صمیمانه ای با همسرم دارم و به شدت همدیگرو دوست داریم.من حدود ۵ ماه پیش یه روز برای کاری بیرون رفته بودم همسرمم به علت شیفتی بودن کارش ظهر اومد خونه و من بخاطر اینکه همسرم خسته بود و ممکن بود کارم طول بکشه خودم اومدم خونه فکر میکردم خوابه وقتی وارد خونه شدم همسرم خواب بود و خودارضایی کرده بود و توی گوشیش پر از سایت های فیلم مستاحجن من خیلی ناراحت شدم اولش نخواستم به روش بیارم ولی وقتی یهو از خواب پرید و متوجه شد من فهمیدم حالا یا از خجالت یا هرچی دیگه خودشو به اون راه زد و من حس کردم داره منو نادیده میگیره و عصبانی شدم چند روزیم باهاش سنگین بودم.بعد اون و کلی عذرخواهی کردن گفت خیلی وقته این کارو میکنه و من خیلی ناراحت شدم چون تا اون روز من فکر میکردم رابطه زناشوییمون مشکلی نداره البته به گفته خودش هم مشکلی نداشت ولی من خودمو سرزنش میکردم...با اینکه الان ۵ ماه میگذره من هنوز بهش شک دارم و حس میکنم ب کارش ادامه میده.بهش گفتم مسئله تموم شدس ولی خودم هنوز نتونستم کنار بیام با این قضیه .چیکار کنم به نظرتون؟

یک عدد کاربر خجالتی از سال ۹۷🤳😬

نمیدونم،برو پیش ی مشاور، باید خودش ب این نتیجه برسه ک ترک کنه اینکارو، خدا نگذره ازون هرزه هایی ک فیلماشون میزارن نت و مرد ها تحریک میشن

خدایا بابت فرشته هایی که بهم دادی هزااااااران بااااار شکر... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اکثر اقایون چون از زمان مجردی این کارو میکنن یجکرایی بهش عادت دارن دلیل بر اینکه رابطه مشکل داره یا اینکه از شما ناراضیه نیست یجور عادته که بیشتر مواقع که تنها هستن میاد سراغشون 

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄

چرا گفتی تموم شدس درحالی که تموم نشده ..نصف مشکل زوجای این مملکت اینه که رودربایستی دارن با همسراشون ...دوست دارید بار اون مشکل رو شونه خودتون باشه فقط که میگید بخشیدید در حالی که دلتون هنوز صاف نشده ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
نمیدونم،برو پیش ی مشاور، باید خودش ب این نتیجه برسه ک ترک کنه اینکارو، خدا نگذره ازون هرزه هایی ک فی ...

پیش مشاور رفتم ولی جز وقت تلف کردن چیزی نبود بعد مشاور گفت باید با همسرمم صحبت کنه ولی چون من نمیخوام همسرم بدونه دارم به اون قضیه فکر میکنم نمیتونم ببرمش ...واقعا سخته من نمیدونم ادامه میده یا ترک کرده من فقط دلم چرکین شده 

یک عدد کاربر خجالتی از سال ۹۷🤳😬
پیش مشاور رفتم ولی جز وقت تلف کردن چیزی نبود بعد مشاور گفت باید با همسرمم صحبت کنه ولی چون من نمیخوا ...

درکت میکنم، ولی عموما خودشون ترک میکنن، ب خودت برس، باهاش صحبت کن، بگو ک ناراحتی، بگو خودتو بزار جای من، بگو اون فیلما برای داغون کردن زندگیه امثال من و تویه، بگو حقیقت ندارن... 

خدایا بابت فرشته هایی که بهم دادی هزااااااران بااااار شکر... 
وای بدم میاد کثافت کاری مردا رو اینجوری توجیه میگنن

چ ربطی داره....گاهی اوقات کوتاهی خوده خانمها باعث این اتفاقات میشه...من هیچ توجیهی نکردم فقط سوال پرسیدم ک اگر پاسخشون مثبت بود باید رفت سراغ مسائل دیگه