2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

1778 بازدید | 31 پست

سلام خانما  عذرخواااهی میکنم بابت این تاپیک   شرمنده  اما مجبورم   **من 5ماه پیش بعد از مدفوعم خون اومد رفتم دکتر ازمایش مدفوع که سه ر بار باید بدی من دادم گفت چیزی نیس بعد امشب بعداز مدفوعم تمام شد خون اومد یک قطره  البته من چندساله یبوست دارم وکمی باید بخودم فشار بیارم** برای یبوستم خیلی دکتر رفتم خوب  نشد دلم گرفته میخوام گریه کنم نگرااانم سرطان باشه  وااای خدا من 16سالمه فقط

یا صاحب الزمان عج ادرکنی💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا وقتی ازمایش دادی دکتر گفته چیزی نیس نباید نگران سرطان باشی احتمالا هموروییده یا شقاق

دوست منم دقیقا همین مشکلو داشت گفتن شقاقه یه پماد دادن استفاده کنه

💏"You & me 💕make a wonderful "We

سلام عزیزم مگه دکتر نگفته چیزی نیس؟منم چن ساله خارش دارم تو ناحیه مقعد و روم نمیشه بدم دکتر .خودم از داروخانه پماد آنتی فیشر گرفتم و استفاده کردم خوب نشدم بازم یبوست ک هستم.خارش دارم.البته ببخشید

چون میگی یبوست داری ،آزمایش هم دادی ،وخون بعد از مدفوع ت هست چیزی نیست ،احتمالا ببخشید زخم میشه به خاطر مدفوع ت ،چیزای ملین بخور ،یه مدت اصلا نزار یبوست بشی 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

منم همین طورم نگران نباش به خاطر یبوستت زخم شده من شیاف انتی همورویید استفاده کردم خیلی خوب بود همیشه با وازلین چرب نگهش دار و روزی دوبار داخل تشت اب گرم بشین گل محمدی دم کن بخور اینا عالیه من نتیجه گرفتم 

یارب به تمنای تو گرباردگر بودمراانتخاب به همین قبله ات برمیگذیدم همان یاری که قسمتم کردی