2777
2789
عنوان

کمک😢

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 44 پست

پلیس میاد و تو قانون هم هست که اگر کسی به خاطر اذیت و آزار و فشار کسی خودکشی کنه اون شخص مجازات میشه ولی در عمل قاضی های نامرد هیچ کاری به اون شخص ندارن و تبرعه میشه. البته منظور از اذیت و آزار اون مسخره بازی های عشقی نیستا اذیت و آزار واقعی

فاميلمون خودشو تو خونه دار زد پليس اومد از خانواده اش بازجويي گرفت البته طرف مشكل اعصابم داشت نميدونم چرا بازجويي شدن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی از دست شوهرم خستم میخوام یا وقتی پیششم خودمو بندازم زیر ماشین یاهم یه نامه بزارم که خسته بودم از دستش و خودمو بکشم...لطفا نگین عقل ندارم فقط خستم😔

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من
اخه بعضیا با صحنه سازی طرفو میکشن بعد میگن خودکشی

آره اينم هست شايد مشكوك بودن 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من خیلی از دست شوهرم خستم میخوام یا وقتی پیششم خودمو بندازم زیر ماشین یاهم یه نامه بزارم که خسته بود ...

چرا اذیتت میکنه

عشق های امــروزی بی نامقابل انتقال به غیر و معاف از احساس می باشند 🙄 
بعدش چی شد؟

هيچى ديگه تحقيق كردن فهميدن خودش خودشو دار زده انگشت نگارى هم كردن همونطور كه يكى از بچه ها گفت احتمالا مشكوك به قتل بودن 

😔😔😔😔😔😔

حالا اگه واقعا ميخواى انتقام بگيرىچرا از جونت مايه ميذارى تو ماشينش مواد بذار بعدش گزارش بده  سه سوته ميگيرنش 

خدا از سر شوهر عوضیت نگذره. شمایی که به خودکشی فکر می کنی برو سر یه کار حتی سطح پایین و طلاق بگ ...

نمیشه اصلا شرایطشو ندارم یا باید ادامه بدم و هرروز ذره ذره بمیرم یام یه بار خودمو بکشم راحت شم

شب که میشود شروع میشوند ای کاش های من