2777
2789
عنوان

بیاین خاطره دبستان تعریف کنیم

245 بازدید | 9 پست

یه خاطره عجیب یادمه یه سری دوتا از بچه هامون تو مدرسه جا مونده بودن یعنی سرایداره نفهمیده بود تو کسی هست در رو قفل کرده بود همه رفته بودن این دوتام از ترس خودشون رو از پنجره طبقه دوم پرت کرده بودن پایین😐همه  استخوان هاشون شکسته بود

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین

کلاس سوم یکی از بچه ها هولش دادن افتاد تو سطل آشغال 👻👻👻 ک و ن ش  گیر کرده بود تو سطل 😂😂😂😂 

معلم خواست بیاد تو نزاشتیم 😂😂😂 

اونم مرد بود 

خانم خانما رو از سطل کشیدیم بیرون 🤣🤣🤣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کلاس سوم بودن نماینده کلاس بودم یه روزمعلمون نیامدبودبچه هاخیلی شلوغ میکردن هرچی میگفتم ساکت به حرف نمی کردن به ناظم امدخط کش دادگفت هرکی ساکت نشد بزن روی دستش منم دلم نمیامدخطشم فلزی بود بعدیکی ازبچه خیلی حرف میزدآمدم بزن رومیزخوردتوسرش پیشونیش خونی شدمنم ترسیدم کیف مو برداشتم ازمدرسه فرارکردم بعد۵شنبه بودشنبه بامامانم رفت😄

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

خاطره اینک میرفتم مدرسه بدون کیف😂😂😂😂

بعد سرکلاس وقتی معلم میومد میدیم عه کیفم نیس😐😐😐

معلمم میگف اشکال نداره نمیخوادزنگ بزنی برات بیارن 😐😐😐

یکی دیگم‌اینک دوتا دستام تو محرم با چایی داغ سووخت چون دستکشم دستم بود پوست دستم کامل در اومده بود جزغاله شده بود 🙄کلاس سومم بودم معلم میگف نمیخواد درس بنویسی یا اصن نیا اگ دوس داری چون درسم عالی بود 

اون میگف ننویس من با اون دست ناقصم ب زور مینوشم 😂😂😂😂اصرارم داشتم باااید بنویییسم

الانم ب لطف خدا و مامانم دستم خوب شده و هیچ جااااش باقی نمونده رو دستم 

ب لطف مامانمم ب خاطر اینک دکتر نمیرفتم میگفتم دستمو قطع میکنن😂😂😂 حالا همه میگفتن نه ولی من راضی نمیشدم شدتش در این حد بود ک اینجوری فکر میکردم

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
من کلاس سوم بودن نماینده کلاس بودم یه روزمعلمون نیامدبودبچه هاخیلی شلوغ میکردن هرچی میگفتم ساکت به ح ...

😂😂

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
خاطره اینک میرفتم مدرسه بدون کیف😂😂😂😂 بعد سرکلاس وقتی معلم میومد میدیم عه کیفم نیس😐😐😐 معلمم ...

😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

من سوم ابتدایی بودم خونمون رو تازه عوض کرده بودیم بعد یه روز کتابم رو جاگذاشته بودم خونه بعد هی میرفتم دفتر که اجازه بدن زنگ بزنم و اونا هم اصلا اجازه نمی دادن اما نکته جالبش این جاسسسسس که من اصلا شماره خونه ی جدیدمون رو نمی دونستم یک درصد فک کنید که بهم اجازه می دادن بعد چی میشد؟🤔🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡

یه سری هم کلاس چهارم بودم یه معلم بسیااااااررر گوووه داشتم از اون معلمایی بود که فقط یه نفرو تو کلاس می پرستید ادعای مذهبی بودن می کرد و همش درباره ی جهنم باهامون حرف می زد و مارو هی می ترسوند خدا ازش نگذره بعد  روزای نزدیک عید بود یه روز خیلی از بچه ها نیومده بودن مدرسه ،در کمد معلم هم باز بود بعد یه کلی کارت امتیاز بود توش منم همه رو ورداشتم چون حتما باید مهر خودش روشون می خورد که بهمون جایزه بدن برا همین نمی تونستم واسه خودم استفاده کنم منم رفتم همه کارت ها رو قاپیدم بعد از مدرسه همه رو انداختم تو سطل اشغال ولی نمی دونم بازم چرا دلم خنک نشد اگه یه روز ببینمش تف پرت می کنم تو صورتش 😔

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم♡من ه م ی ن ۱ دونه ام♡