من تازه زایمان کردم بعد خاله شوهرم به دست لباس بچه 3ساله اونم مال چند وقت پیش خرید بود بزرگ شده آورده واسه من وضع مالیش خوب ها آنقدر ناراحت شدم گفتم نگه میدارم واسه نوه خودش از حرصم
ذهنیتت کاملا درسته همه شوهرا همینن خواهرشوهر منم اذیت میکنه اما شوهرم همیشه طرفداریشو میکنه و ...
ميدونم اشتباهه دردودل كردن با شوهر اونم در مورد خانوادش ولي من تهران تنهام هيچكس را ندارم كه بتونم باهاش دردودل كنم و تخليه بشم مجبورم به اون بگم اون هم هميشه مقابل من قرار ميگيره
ميدونم اشتباهه دردودل كردن با شوهر اونم در مورد خانوادش ولي من تهران تنهام هيچكس را ندارم كه بتونم ب ...
من بجات بودم سکوت میکردم اما در موقعیت مناسب همین کارو تکرار میکردم مثلا اگه چیزی برای بچت خرید یا برای خونتون به مناسبتی جلوی روش بده به ینفر دیگه اگر هم اعتراض کرد بگو خودت همینکارو کردی بد نبود؟
من بجات بودم سکوت میکردم اما در موقعیت مناسب همین کارو تکرار میکردم مثلا اگه چیزی برای بچت خرید یا ب ...
مشكل اينه من اصلا نميتونم و نميخوام مثل اونا باشم اوايل هم مثلا ميرفتم خونه مادر شوهرم شيريني ميخريدم چند ساعت بعدش ميگفت مياي بريم خونه خاله زهرا ميگفتم بريم بعد مادرشوهرم همون جعبه شيريني رو برداشت ميبرد اونجا