2777
2789

اگر واقعا لازمش نداری و طرف هیچوقت از هدیه بودن اون هدیه خبر نداره به نظرم اشکالی نداره

من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جلوی روم بده واقعا ناراحت میشم

من خواهر شوهرم همچين بلايي سرم آورد ولي متاسفانه شوهرم ميگه ذهنيتت اشتباهه ذهنيت و طرز فكرتو درست كن😕گفتم نظر سنجي كنم ببينم من دهنيتم مشكل داره آيا؟!!!

من خواهر شوهرم همچين بلايي سرم آورد ولي متاسفانه شوهرم ميگه ذهنيتت اشتباهه ذهنيت و طرز فكرتو درست كن ...

شوهرت میخواد اشتباه خواهرشو ماست مالی کنه😁ولی به دل نگیر از این به بعد هم جای کادو پول بده بهشون

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

ناراحت نمیشم.خب نخواسته دیگه.به درک داده ک داده.لیاقت و سلیقه نداشته

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
شوهرت میخواد اشتباه خواهرشو ماست مالی کنه😁ولی به دل نگیر از این به بعد هم جای کادو پول بده بهشون

كادو به مناسبت خاصي نبود براي خودم يه شال خريدم براي اونم يه مدل ديگه خريدم ولي چند وقت پيش تولد دختر خالش كادو داد به اون 

من تازه زایمان کردم بعد خاله شوهرم به دست لباس بچه 3ساله اونم مال چند  وقت پیش خرید بود بزرگ شده آورده واسه من وضع مالیش خوب ها آنقدر ناراحت شدم گفتم نگه میدارم واسه نوه خودش از حرصم 

ذهنیتت کاملا درسته همه شوهرا همینن  خواهرشوهر منم اذیت میکنه اما شوهرم همیشه طرفداریشو میکنه و ...

ميدونم اشتباهه دردودل كردن با شوهر اونم در مورد خانوادش ولي من تهران تنهام هيچكس را ندارم كه بتونم باهاش دردودل كنم و تخليه بشم مجبورم به اون بگم اون هم هميشه مقابل من قرار ميگيره

ميدونم اشتباهه دردودل كردن با شوهر اونم در مورد خانوادش ولي من تهران تنهام هيچكس را ندارم كه بتونم ب ...

من بجات بودم سکوت میکردم اما در موقعیت مناسب همین کارو تکرار میکردم مثلا اگه چیزی برای بچت خرید یا برای خونتون به مناسبتی جلوی روش بده به ینفر دیگه اگر هم اعتراض کرد بگو خودت همینکارو کردی بد نبود؟

وزن 86-83-80-79-77-76-72-70-69وزن هدف55
من بجات بودم سکوت میکردم اما در موقعیت مناسب همین کارو تکرار میکردم مثلا اگه چیزی برای بچت خرید یا ب ...

مشكل اينه من اصلا نميتونم و نميخوام مثل اونا باشم اوايل هم مثلا ميرفتم خونه مادر شوهرم شيريني ميخريدم چند ساعت بعدش ميگفت مياي بريم خونه خاله زهرا ميگفتم بريم بعد مادرشوهرم همون جعبه شيريني رو برداشت ميبرد اونجا