2777
2789
عنوان

نازايي

165 بازدید | 18 پست

دوستان شوهر من تعداد اسپرمش كمه و اون تعداد هم حركتشون صفره كسي تجربه در اين زمينه داره كه منو راهنمايي كنه؟٥ساله ازدواج كرديم ولي دلمم نميخواد به كسي بگم مشكل از شوهرمه ولي خانواده شوهرم خيلي به روم ميارن كه چرا بچه نمياري منم ميگم پسرتون نميخواد ولي ميگن تو خودت هم نميخواي والا توانايي راضي كردنشو داري

هر دفه هم پدرشوهرمو ميبينم همش ميگه چه خبر چرا خبري نيست😔😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ان شاا.. واستون معجزه کنه و حامله بشی وگرنه حالا حالاها حرف میشنوی منم مشکل از شوهرمه و بعدش هم خودم ب مشکل خوردم ولی هنوز مادرشوهرم باور نداره پسرش مشکل داره چپ و راست میره مشکل از توئه 😭😢

الهی...گاهی...نگاهی...
خدا ان شاا.. واستون معجزه کنه و حامله بشی وگرنه حالا حالاها حرف میشنوی منم مشکل از شوهرمه و بعدش هم ...

منم امروز جواب آز شوهرم گرفتم تعدادش 26 خوبه یانه ازبقیه اش سردرنیاوردم تابریم دکتر

شوهرم هم اصلا براي درمان همكاري نميكنه يه سري دارو خورد بعدش بايد آزمايش ميداد ببينيم داروها اصلا تأثير داشته يا نه ولي آزمايش نميده ميگه اگر تأثير داشت تو باردار ميشدي ميگم بريم Ivf ميگه نه دوست ندارم اسپرم اهدايي معلوم نيست مال كي باشه ميگم به خدا اسپرم كسي نيست مال خودتو لقاح مصنوعي انجام ميدن ولي هر كار ميكنم ذهنيتش درست نميشه حاضر هم نيست دكتر بياد كه دكتر توجيهش كنه  و عين خيالش نيست كه من بچه ميخوام😢😢😔

منم امروز جواب آز شوهرم گرفتم تعدادش 26 خوبه یانه ازبقیه اش سردرنیاوردم تابریم دکتر

اره شوهر من ۲۲ هستش دنبال درمان برید مثل ما نشینید تا دیر شه

الهی...گاهی...نگاهی...
راستشو بگو خب😟🖖🏿

شوهرم خيلي حساسه دلش ميشكنه فكر ميكنه من دوسش ندارم و فقط بچه ميخوام از طرفي اگر هم مشكل از من بود من ناراحت ميشدم به كسي ميگفت هميشه خودمو جاي ديگران ميذارم به همين دليل خيلي چيزها رو نميگم