2777
2789
عنوان

اب دور مغز جنین؟ 😢

33060 بازدید | 73 پست

امروز رفتم سونو وزن 

بعد میگه اب دور مغز جنین هست وسرش بزرگتر ه 

یکطرف بطن 15 اونیکی 13

کسی اطلاعی داره 

دارم دق میکنم 

تو نت زده هیدرو سفالی

به حکمتش دل بسپار...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر اجازه میدی یه سوال بپرسم

اخه چ سوالی .‌‌واقعا اجازه بده میپرسی ..خوب خودت تاپیک بزن گناه داره الان اصلا چراهمو درک نمیکنیم آخه

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

عزیزم میدونم چه حالی داری ،برای خواهر من تو هشت ماه گفتن که اب دور مغزش زیاده و بچه عقب افتادس ،و اصلا نمیتوونی طبیعی بدنیاش بیاری ،و کلا حالمونو بد کردن خییییلی شرایط سختی بود 

ولی ما اصلا به سقط یا اینچیزا فک نکردیم ،دکتری که سونوگرافی میگرفت میگفت نگران نباش جذب میشه اما دکتر متخصص میگفت نه ،باورت نمیشه از بین ۲۲نوه که داریم میتوونم بگم باهوش ترین و زبل ترین نوه مونه اصلا به حرف دکتر ک این حرفو زده گوش نکن 

عزیزم میدونم چه حالی داری ،برای خواهر من تو هشت ماه گفتن که اب دور مغزش زیاده و بچه عقب افتادس ،و اص ...

اخی خداروشکر خداکنه دختر منم سالم بدنیا بیاد 

به حکمتش دل بسپار...