2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااا خانوما مگه اون کلیپ رو ندید که پلیس گفت شربت زادتین ندین بچه هاتون تقلبین.. بخدا گفت زیادم وارد شده ومتاسفانه تو داروخونه ها پخش شده همه تقلبی ان ندیدن 

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

برید تو کانال عجیب ولی واقعی  تو ت ل گ رام بعدتو قسمت جستجو تو کانال بزنید شربت زادتین... فیلمش هست ببنیدش حتما...

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
من به پسرم برای الرژی تنفسی میدادم با موقعی که ابریزش  بینی  و چشم شدید داشت خواب اور بد ا ...

عزیزم تا چندوقت میدادی من پنج روز برای سرفه دادم خوب شد قطش کردم دوباره همون طور سرفه میکنه تا می باید بدم

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
عزیزم تا چندوقت میدادی من پنج روز برای سرفه دادم خوب شد قطش کردم دوباره همون طور سرفه میکنه تا می با ...

خانمی من گاهی تا یک هفته  میدادم  اگر خوب نمیشد  اسپری  سالبوتامول  و اسپری نارنجیه اسمشو یادم رفت  تجویز میکرد   اگر با اینا خوب نمیشد  نبولایز  میکرد 

خانمی من گاهی تا یک هفته  میدادم  اگر خوب نمیشد  اسپری  سالبوتامول  و اسپری ...

مرسی عزیزم اسپری سالبوتامول هم داده اما هرکاری میکنم ننیذاره براش بزنم اصلا دم یارو می بینه جیغ میزنه پسرم شونزده ماهشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
آخی  کوچولو     با ی چیزی مثل گوشی یا اسباب بازی صدادار  سرگرمش کنین  اسپری ...

نمیدونم چکارش کنم یه ماهه درگیر سرفه هاشم هر کاری میکنم همکاری نمیکنه 

راست میگین خیلی سخته من  سرگرمش میکردم بزور اسپری میزدم   اگر سرفه هاش  شدید بشه اذیت ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتین و جواب دادین تمام تلاشمو میکنم خدا کنه جواب بده

❤❤❤❤❤❤❤توجه❤❤❤❤❤❤❤

💙💙💙💙💙فروش انواع شیر خشک 💙💙💙💙

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

❤ نئوکیت ❤

گلدن گات ، سیمیلاک گلد ،اپتامیل انگلیس و ترک ، sma ایرلند 

💜💜💜💜💜انواع مکمل های افزایش وزن نیدو در تمامی رنج سن از کودک تا بزرگسال، پدیاشور،انشور،شیر مایع اینفاترینی،ریسورس جونیور و......

💙💙💙💙💙انواع محصولات برند و معتبر برای رفلاکس موتیلیوم و نکسیوم و گاویسکون و..... کولیک مانند اینفاکول و.... افزایش قد و....

❤❤❤❤❤انواع محصولات برای تقویت سیستم ایمنی و سرماخوردگی 

💚💚💚💚💚محصول جهت کنترل و درمان آلرژی ...... 

📢📢انواع مکمل برای افزایش وزن/قد/سیستم ایمنی/مولتی ویتامین/افزایش اشتها و.....

💛💛💛💛💛انواع تب بر خارجی کودک

انواع پوره میوه/سرلاک/پوره ساندیسی،/پاف/بیسکویت و......

❤❤❤👈👈👈مشاوره رایگان مادر و کودک جهت افزایش شیر،استپ وزن،الرژی،رفلاکس،کولیک و .......

👈👈👈👈👈👈👈09056516371

👈👈👈👈👈👈👈09056516371