2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند وقتشه ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
15روزشه

هنوز خیلی کوچیکه این شیر خوردنش طبیعیه اما موقع شیر دادنت همیشه بزار یه سینه کامل خالی بشه بعد برو از سینه دیگه شیر بده بعدم همیشه ابتدای شیر دادن شیر آبکیه یعنی چربیش کمه و پروتئینش زیاده اما آخراش شیر خامه ای میشه و چربیش زیاد میشه اون شیر برای بچه خوبه  و سیرش میکنه و زودم وزن میگیره 

بعد یبارم تست کن شیرتو بدوش ببین اصلا چقده شیرت قرص شیرافزا بخور اگه دیدی کمه شیرت 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧