2789
عنوان

چشمم

82 بازدید | 9 پست

بچه ها چشمم وحشتناک درد میکنه همون گردیش اسمشو نمیدونم ک لنز میفته توش🤣🤣🤣فقط مستقیم میتونم نگاه کنم چپ و راست چشمم بگرده تیررررر میکشه چیکارر کنمم کور نشم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

برو دکتر  

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه راه خوب بهت میدم دیگه چپ و راست رو نگاه نکن فقط مستقیم🤤🤤🤤🤤🤤

😁😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
یه راه خوب بهت میدم دیگه چپ و راست رو نگاه نکن فقط مستقیم🤤🤤🤤🤤🤤 😁😁😁

لامصب انقد گوشی نگاه کردم ققط ب گوشی واکنش مثبت نشون میده 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
لامصب انقد گوشی نگاه کردم ققط ب گوشی واکنش مثبت نشون میده 

خو برو دکتر .ما دیپلم رو هم به زور گرفتیم .هیچ تخصصی هم ندارم. 😁😁

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
پماد چشم يا قطره چشم داري بزن شايد بخاطر خشكيه چشمت درد ميكنه ،بعدش برو دكتر 

به این میگن راهنمایی مرسی عزیزم