2777
2789
عنوان

جهیزیه

398 بازدید | 15 پست

کسی بازارتهران(مولوی)رفته واسه خرید جهیزیه؟؟؟قیمتا مناسبه؟تنوع داره؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بله من دوماه پیش رفتم تنوعش عالیه

عه خوبه؟؟؟؟قیمتا مناسبه؟؟؟ببخشیدواسه خرید جهیزیه رفته بودین؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره عزیزم قیمتاش خوبه البته کلا همه چی گرون شده ها اما خوبه واسه چی میخای بری یعنی چی میخای بخری

من میخوام پتو وپارچه بخرم واسه رختخواب...وسایل برقی ظرف وظروف...اخه توشهرما اصلا تنوع نیست همشون یه شکلو زشتن مامانم میگه بازارتهران گرونه نمیتونیم بخریم میخوام بدونم قیمتاشونم مناسبه؟

اها واس لوازم برقی من دوسال پیش رفتم بازار اگ میخای بازار لوازم برقی بری برو امیر حضور اونجا کلا بازار لوازم برقیه من سرویس قابلمه و قاشق و کارد ووو اینا رو از شوش خریدم اما ظروف چینی کریستال و اکروپال رو از مولوی اونجا خوبه واس پیتو اینا رو نمیدونم کجا داره دقیقا

اها واس لوازم برقی من دوسال پیش رفتم بازار اگ میخای بازار لوازم برقی بری برو امیر حضور اونجا کلا باز ...

مرسی عزیزم لطف کردی اگه قیمتاش مناسب باشه خیلی خوب میشه 😊😊😊توشهرخودمون ظرفا خیلی زشتن☹☹☹☹

اره شهرستانا زیاد تنوع نداره. تهران خوبه عموما با بازار اصلی ۱۰۰اینا شاید تفاووت داشته باشه مثلا من سرویس چینیمو ۱۸نفره ورداشتم اما قوری و فنجوناشو حذف کردم سرویسش بود ۲۲۰۰اما با اونایی ک حذف کردم شد۱۶۰۰تقدیس اسمشه ظرف سالاد دوتا و دیس چهارتا و بشقاب حورشت خوری و میوه خوری و برنج خوریش ۱۸تاس دوتا سس خوری و شش تا جا دستمال و یکی جا کره و۱۸تا ماست خوری داره

اره شهرستانا زیاد تنوع نداره. تهران خوبه عموما با بازار اصلی ۱۰۰اینا شاید تفاووت داشته باشه مثلا من ...

وای ممنون عزیزم😍😍😍منم تهرانم ولی تومنطقه ی ما چیزدرست حسابی نمیارن متاسفانه😓😓ممنون ازراهنماییت😚😚

کدوم چون یبار گفته بودی ترک هستین یادم نیست عزیزم؟

اره ترکیم ولی تهران زندگی میکنیم اخه اگه بگم میترسم شناسایی شم