2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گرامافون چنده قبمتش

یه تومن به بالا

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

گوشه سالنی👌👌👌

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

2823
2791
2779
2792