2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متفورمین کمک قنده..سوخت وساز بدنو بالا میبره وکمک میکنه ب کاهش وزن فک کنم..من ی ماه خوردم حامله نشدم ...

با یه ماه تاثیری نداره اگه 

دکتر برات تجویز کرده بخور،یکی از کارایی هاش برای تخمک گذاریه،،،من دو ساله دارم میخورم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
والا من روزی ی دونه متفورمین میخورم ولی پریودام منظم نیس😢

من یماه نشده خوردم فک کنم ۱۰ روزه پریودم خیلی بهم ریخته بودوگاهی ۳۵روزه گاهی ۳۷روزه گاهی ۳۲روزه میشدم ولی ده روز خوردم دقیقا ماه قبل نهم شده بودم این ماهم که ده روزه شروع کردم نهم پری شدم . خیلی خوبه

با یه ماه تاثیری نداره اگه  دکتر برات تجویز کرده بخور،یکی از کارایی هاش برای تخمک گذاریه،،،من ...

نه ماه بعدش ک رفتم ی دکتر دیگه گفت متفورمین نمیخوای باتجویز دکتر خوردم وفگقطع کردم..مرسی😘😘

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم

من تنبلی تخمدان دارم ماه قبل دکتربرام دوفاستون و متفورمین تجویزکرد... ماه قبل دهم پریودشدم... البته پریودیام همش بهم ریختست... دوفاستون خوردم متفورمینم روزی دوتا میخورم... امروز دهم باید پریودمیشدم.... حالااگه نشم احتمال بارداری هست؟؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792