2777
2789
عنوان

خیلی دلم نی نی میخواد😫😫

145 بازدید | 28 پست

سلام بر همه 

من ۵ بهمن با وجود بتا ۴۰۰ پریود شدم

میخوام این ماه اقدام کنم

تابستون هم یه سقط ۵ هفته داشتم

جفتمون تیروئید کم کار کنترل شده داریم

همسرم واریکوسل خفیف داره

راهنماییم کنید

خیلی خیلی ناامیدم

روزا سرکار افسرده 

شبا موقع خواب گریه

از همه چیز و همه کس ناامیدم احساس میکنم خدا صدامو نمیشنوه

نگاهشو ازم گرفته

اللهم صل علی محمد و ال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا همینم.....

خیلی عصبی شدم 

کاش تموم بشه این انتظار چقد دلم میخواد این ماه پریود نشم و از ته دل شکر خدا رو بکنم....

چقد ب این لطف خدا محتاجم

چقد.....

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

زیر نظر دکتر و با روحیه ی توکل به خدا اقدام کن ببین باید از نظر طبی چیکارا کنی قرصی چیزی، و از نظر سنتی چیا یخوری ورزش کن مخصوصا پیاده روی و کلا تو فکرش نباش،

من خاهرم شوهرش کلا تیروئیدش مشکوک به سرطان بود برداشتند یه سقط هم داشت ولی خداروشکر الان بچه اش دوهفته است بدنیا اومده سالم

خدایا برام حفظ کن نی نی امو،خانوما در حق هم دعا کنیم

منم مثل شما خیلی دلم گرفته به واقعا به یه معجزه نیاز دارم خدا دامن همه منتظرا سبز کن 

خدای عزیـــــزم مگر من جز تو که را دارم که وقتی دلم بگیرد، بیایم و با او درد و دل کنم و بشود آرامِ جــــــــــانم خدای من اگر تو بخشش نکنی؛ اگر از محبتت محرومم کنی چیزی نمی‌ماند برایم ای بهترینم... مرا هدایت کن؛این بندۂ خطاکارت را هدایت کن که خطا نرود...(راه کسانی که ايشان را نعمت داده‌ای، نه خشم گرفتگان بر آنها و نه گمراهان)خودم خوب می‌دانم گهگاهی پایِ ایمانم لنگ می‌زند، من خوب می‌دانم که چه عهدهایی را که با تو بسته‌ام و شکسته‌ام …اما خوب میدانی خدایِ خوبم که من لحظه لحظه تو را نفس میکشم.خدایِ عزیزم مثل همیشه کنارم باش 
سقط هم داشتی؟

نه بابا اصلا حاملع نمیشم...شوهرم کم تحرک..

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞
منم به زور لتروزول و hcg این دو بار رو حامله شده بودم

من این ماه ای یو ای هم کردم...

پریود شدی یا حامله ای؟

ازمایش دادم روز دهم منفی بود 

جمعه باید پریود بشم..