2777
2789
عنوان

صورت تپل

394 بازدید | 27 پست

بچه ها ، یه دوست دارم همسن خودمه (یعنی۲۰) ، خیلی صورتش چاقه ، البته خودشم خیلی چاقه نزدیک ۹۰ کیلو (دقیق نمیدونم) بعد صورتشم خیلی چاقه ، لپ داره این هوا ، چشماش خیلی نااازه 😍 ولی پشت پلکاشم پف داره و چاقه 😔 بچه ها دوستم الان که دیگه اخرای ساله و درسای دانشگاهش سبکه قصد جدی داره رژیم سخت بگیره تااردیبهشت و لاغر کنه ، صورتش لاغر بشه خراب میشه؟ممکنه پشت چشماشم با لاغری پفش بره ؟

🏃🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رژیم گرفتم سرخود😁😁هم موهام ریخت هم صورتم لاغر شد پس حتما بره متخصص تغذیه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
چه مکمل هایی؟

من زیر نظر پزشک لاݝر شدم اما صورتم تکون نخورد ـی قرصای ویتامین مینویسه میگ باید اب و سبزیجات زیادبخوری

خداازت سپاسگذارم که تودلیم روحفظ میکنی ازت ممنونم که به زودی زود تواغوشم میگیرمش سپاسگذارم که نه ماه انتظارم زود وبه سلامت به پایان میرسه وتوراهیمون سلامت میاد پیش منو باباش.....😍😘😘😘😘
اگه زير نظر متخصص رژيم بگيره و ورزش كنه مكمل مصرف كنه و حواسش به خودش باشه خير،خيلى هم عالى ميشه ...

میگه میخوام رژیم اب درمانی ۴۰ روزه بگیریم البته قبل از امتحانات این ترمشم یه هفته ازمایشی گرفته ، میگه واسم زیاد سخت نیستش

🏃🏻‍♀️

من رژیم گرفتم سرخود😁😁هم موهام ریخت هم صورتم لاغر شد پس حتما بره متخصص تغذیه 

اون میخواد صورتش لاغر شه چون وحشتناک چاقه ، موهاشم میگه بعد از رژیمم میرم دکتر مکمل میخورم ، میخواد رژیم ۴۰ روزه ی اب درمانی بگیره ، البته یه ماه پیش به مدت یه هفته گرفته میگه واسم سخت نیستش

🏃🏻‍♀️

وای من انقد بدم میاد ازصورت چاقا. خودم از ترس چاق شدن صورت همیشه تو رژیمم

اره واقعا صورتش بده هیچوقت عکس نمیگیره ، امثل اینه انگاری خودش صورتشو باد کرده 😔😔

🏃🏻‍♀️