2777
2789
عنوان

عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2006 بازدید | 173 پست
از همه لحاظ عالی بود خوشبخت بشی انشاالله

قربونت برم سلامت باشی عزیزم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

من عروسیم به آرايشگره هرچی گفتم موهامو این رنگی کنه نکرد گفت باید موهات تیره باشه و فلان... هنوز حسرت این رنگ رو واسه عروسیم دارم  

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عروسیم به آرايشگره هرچی گفتم موهامو این رنگی کنه نکرد گفت باید موهات تیره باشه و فلان... هنوز حسر ...

من حسرت مشکی دارم 🤣

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
این مدل موی منه نظرتون چیه

عزیزم زیاد مشخص نیس ولی معلومه ک قشنگههه

من حسرت مشکی دارم 🤣

این رنگ خیلی قشنگ تره که... البته موهای منو قهوه ای مایل به شرابی کرد. بین این دوتا بود

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
این رنگ خیلی قشنگ تره که... البته موهای منو قهوه ای مایل به شرابی کرد. بین این دوتا بود

من کلا ۲۲سال موهام مشکی بود دیگ خسته شده بودم رنگ میخواستم ولی ن ب این روشنی

من کلا ۲۲سال موهام مشکی بود دیگ خسته شده بودم رنگ میخواستم ولی ن ب این روشنی

ولی رنگش قشنگه