2789
عنوان

بچه ها

54 بازدید | 14 پست

۲۲ سالمه خواستگارمم ازهرجهت خوبه اما میگم زوده یا ازدواج کنم هم ی جورایی میترسم دیگ هم چین کیسی نیاد از ی طرفم میگم شاید یکی باز بهتر ازاین اومد و از مجردیم بیشتر لذت ببرم نمیدونم چ کنم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ببین میتونی مسوولیت یه خانواده رو بپذیری

ازهمینش میترسم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
آره با بی خیالش مجردی سیرشو بعد حالا (تجربه می باید کرد تا پخه شود خامی)    

خخ میترسم دیگ این کیس نیاد برام

هرچي سن بالا تر بره خواستگار بهتر نمياد اصلا اقايون خانما كم سن و سال رو بيشتر دوست دارن

جدن

ازدواج تفريح و عروسي و لباس عروس پوشيدن و...نيست همه اينا گذراست تو ميموني و مسئوليت يه زندگي خانواده همسر و همسرت كه از تو توقع عروس بودن و دارن كم و كاستيارم پاي سن كمت نميزارن خلاصه كه به همه جوانب فكر كن بعد تصميم بگير

ازدواج تفريح و عروسي و لباس عروس پوشيدن و...نيست همه اينا گذراست تو ميموني و مسئوليت يه زندگي خانواد ...

چ سخت

عزيزم ببين من ١٧سالگي عقد كردم١٨سالگي عروسي گرفتيم اينقدر همسرم اخلاقش خوبه يكبار باهام قهر نكرد هميشه كمكم كرده توي دوران عقد خرجيم ك كلا با اقام بود و من عزوسي هم كرديم حتي برنج درست كردن بلد نبودم هرچي درست ميكردم ميزدم توي نت درست ميكردم توي اشپزي هيچ مشكلي پيدا نكردم تو كارا خونه خيلي كمكم بود و الان واقعا راضي ام از ازدواجي كردم صد بار خوشبخت ترم از خونه باباييي با اينكه اونجا هيچي كم نداشم

يك صلوات واسه ني ني دار شدن همه اونايي كه ارزو ني ني دارن:)💔