2777
2789
عنوان

توی اقدام و بارداری همه چی گل و بلبل بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 71 پست
خودمم فکر نمیکردم موفق شده باشم 😂😂😂

وای عزیزم خیلی تبریک میگم😍

پس در واقع سن جنینت ۳ هفتس درسته؟

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
وای عزیزم خیلی تبریک میگم😍 پس در واقع سن جنینت ۳ هفتس درسته؟

اره ولی اولین سونورو باتوجه ب سن بارداری میرن همه. بعد اونجا سن جنینو میگه بهمون. 

تو هفته چندی الان؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس من سن بارداریم میشه ۶ هفته اما سن جنینم میشه ۴ هفته😍

ولی خوب همین ک آدم دوهفته بعداز اولین روز آخرین پریود حساب کنه درسته چون اون روزی که آدم پریود هست باردار نیست که درواقع ۲ هفته بعدش باردار میشه دیگه

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

آخه نمیدونم رو چه حسابی سن بارداری رو از اولین روز پریود حساب میکنن آخه اون موقع که آدم پریوده اصلا باردار نیست🤔

آخه نمیدونم رو چه حسابی سن بارداری رو از اولین روز پریود حساب میکنن آخه اون موقع که آدم پریوده اصلا ...

چون معلون نیست چه روزی لقاح شکل گرفته اصلا نمیشه تعیین کرد سنو. برای همینم از اولین روز اخربن پریودی حساب میشه. و با این محاسبات کله بارداری ۴۲ هفته طول میکشه. 

همه جا همینجوری حساب میکنن.💋⁦❤️⁩

زیره هشت هفته بنظرم نرو سونو. چه لزومی داره بخودت استرس وارد کنی؟ اونم با سونوی واژینال ک اذیت میشه ادم. فقط اگه لک بینی یا درد شدیدی داری برو دکتر. 

من تا الان مرکز بهداشت میرفتم همش. الانم برام ازمایشات کامل مرحله اول بارداریو نوشت ک صبح میرم میدم. 

اولین سونو رو هم پزشک اونجا برام مینویسه. بعدش با ازمایشاتمو اولین سونوم میرم پیشه دکتره زنان. 

چون از الان نمیشه برا هرچیزی سه ساعت توی صفه پزشک زنان بشینیم خیلی روی مخه. مگه مشکلی وجود داشته باشه خدای نکرده. 

عدد بتات چند بود رفتی ازمایش؟  

دقیقا روز موعدم رفتم عدد بتا رو نمیدونم چرا دقیق ننوشت فقط نوشت بالای ۲۰۰

چون معلون نیست چه روزی لقاح شکل گرفته اصلا نمیشه تعیین کرد سنو. برای همینم از اولین روز اخربن پریودی ...

خون ریزی ندارم ولی درد زیر شکمم زیاده😭

میترسم خیلی استرس دارم میگم شاید خدایی نکرده خارج رحنی باشه یا برم بگه جنین پایینه یا مشکلی داره استراحت مطلق بده

دقیقا روز جوعدم رفتم عدد بتا رو نمیدونم چرا دقیق ننوشت فقط نوشت بالای ۲۰۰

🤔🤔🤔 جدی؟ چه جالب فکر کنم ازمایشگاها فرق دارن باهم. 

منم بتای ساده دادم ولی عدد نوشته بود دقیق. 

🤔🤔🤔 جدی؟ چه جالب فکر کنم ازمایشگاها فرق دارن باهم.  منم بتای ساده دادم ولی عدد نوشته بود دق ...

آره واسه منم عجیب بود. فکر کنم چون من عجله داشتم که فقط بدونم باردارم یانه گفتم یه آزمایشی میخوام که جوابش زود آماده بشه. دو ساعته آماده شد.

حالا بالای ۲۰۰ معلوم نیست ۲۰۱ باشه یا ۲۰۰۰۰۰۰ یا هرچی😂

آره واسه منم عجیب بود. فکر کنم چون من عجله داشتم که فقط بدونم باردارم یانه گفتم یه آزمایشی میخوام که ...

😂😂😂😂😂😂😂 اخه دوقلو یا چند قلویی رو میتونی بفهمی از عدد بتات 😍😍😍😍 چون دیدم جایی نوشته بودی درد داری گفتم احتمالا میتونه دو قلو هم باشه.😍😍

من عددم ۱۲۱۴ بود. برای هفته چهار اکی بود. 

اون امپولاتو پس چه دکتری بهت داده بود برای خون لخته نشه؟ 

😂😂😂😂😂😂😂 اخه دوقلو یا چند قلویی رو میتونی بفهمی از عدد بتات 😍😍😍😍 چون دیدم جایی نوشته بودی ...

آمپولامم دکتر زنان بهم داد دیگه. دکتر فکور، رشت هستم. خیلی دکتره خوبیه.

اونو به خاطر هموگلوبین داسی شکل داده. اما سونو و اینا گفت زوده ۲۸ این ماه برم