2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دلم میسوزه براشون 😔

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دقیقا طفلیا اکثرا زیر پا له میشن

اره😢😢😢😢

خیلی دوس دارم داشته باشم ولی بخاطر همین ک گناه دارن و زود میمیرن اصلا دل ندارم

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷

وای خدااااااا. یادش بخیر بچه بودیم چقدر ازینا میخریدیم. چند وقت پیش جوجه بلدر چین دیدم تو بازار ده دقیقه بالاسرشون قربون صدقشون میرفتم.انقدر فرز و تیز بودن که نگوووو.شوهرم بزور منو برد

وای خدااااااا. یادش بخیر بچه بودیم چقدر ازینا میخریدیم. چند وقت پیش جوجه بلدر چین دیدم تو بازار ده د ...

عزیزم 😄 ما خودمون جوجه بازیم😎 منم این رنگیا رو میبینم قربون صدقه میرم . تنها چیزی ام ک از بچگی یادم میاد اینه ک زیر پا له میشدن

عزیزم 😄 ما خودمون جوجه بازیم😎 منم این رنگیا رو میبینم قربون صدقه میرم . تنها چیزی ام ک از بچگی یاد ...

وای ما نمیذاشتیم له بشن.اکثرا گربه پدر سوخته میبرد . ما هم تا یه هفته دمغ بودیم باز مامانم میرفت میخرید و باز أین داستان ادامه داشت تا بزرگ شدیم🤣🤣