2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

9099 بازدید | 25 پست

توروخدا کمکم دارید الان ک دارم این پیامو تایپ میکنم اشکم میریزه....ی گروهی بود ک میگفت همیشه خودتون رو معاینه کنید ک اگ مشکلی بود متوجه بشین..من هم عادتم شده بود تند تند انگشتمو داخل واژنم میکردم و میدیدم ک ایا چیزی هست یان...ک هیچی نبود...یکبار ک اومدم اینکارو کنم داخل واژنم ی چیزی مث جوش بود ک فکر میکنم رو دهانه رحمم بود خیلی ترسیدم ک زگیل باشه خیلی میترسم توروخدا کمکم کنید من شنبه وقت دکتر دارم اما از ترس خوابم نمیبره و 7کیلو کاهش وزن داشتم ممکنه سرطان باشه؟اگ زگیل باشه یعنی من سرطان میگیرم:21سالمه توروخدا بگین چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااه چرا خودتو هی دست کاری میکنی مگه پتروس فداکاری

انگشت و زیر ناخنت کلی میکروب ممکنه باشه

جا این کارا اینقد حساسی معاینات ماهانه پیش پزشک داشته باش عزیزم

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

عزیزم زگیل تناسلی از رابطه جنسی با فردناقل ویا از ارایشگاههایی که ایپلاسیون انجام میشه ورعایت بهداشت نمیشه انتقال پیدا می کنه/درضمن زگیل تناسلی هم اگرزده بشه یه دونه نیست بلکه در کنارهم در قسمت تناسلی یا اطراف مقعدزده میشه وشکل گل کلم است.

عزیزم زگیل تناسلی از رابطه جنسی با فردناقل ویا از ارایشگاههایی که ایپلاسیون انجام میشه ورعایت بهداشت ...

البته همیشه اینطور نیست و ممکنه فقط تو بافت داخل رحم باشه . حتا ممکنه هیچ ظهوری نداشته باشه ولی ویروسش داخل خون تون باشه

ما دختریم . مسلح به خطرناک ترین سلاح جهان : مهربانی

عزیزم . خیلی خیلی امار مبتلایان به زگیل تناسلی زیاده . اگر خدایی نکرده دچار شدی باید ایمنی بدنت رو تقویت کنی. معمولا زیر سی سال بدن انقدر قوی هست که خودش ویروس رو از بین ببره . توی امریکا به افراد هم سن شما حتی دارو هم نمیدن . فقط استرس نداشته باش. رژیم غذایی خوب . سیگار و مشروب و... حذف کن. 

در ضمن برای داشتن اطلاعات درست و معتبر انجمن  زگیل تناسلی ایران رو دنبال کن. 

البته همیشه اینطور نیست و ممکنه فقط تو بافت داخل رحم باشه . حتا ممکنه هیچ ظهوری نداشته باشه ولی ویرو ...

بله زگیل تناسلی بیش از یک صدنوع است که تنها نوع 16و18 وبعضی از ان که یادم نیست می تونه خطرناک باشه وایجادسرطان دهانه رحم یا سرطان مقعدنماید.بعضی از انواع ان هم درخون فرداست ولی تظاهر نمی کند.

بله زگیل تناسلی بیش از یک صدنوع است که تنها نوع 16و18 وبعضی از ان که یادم نیست می تونه خطرناک باشه و ...

بله و در صورتی که اورال س ک س داشته باشیم ممکنه منجر به سرطان دهان مخاط داخلی گلو و مری بشه . 

ولی در هر حال به خاطر ماهیت میروسی این بیماری بهترین راه مقابله تقویت ایمنی بدن و اصلاح سبک زندگیه .