2777
2789
عنوان

کردش..

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها کمک لطفا کمکم کنین 

بچه ها من شانه جادویی زدم 

بغل موهام کچل و کاملا بی مو شده چی کار کنم 

تا خیلی زود مو دربیاد 

کمکم کنین این کچلیم داره منو از بین میبره

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
توهوای برفی هم میگن ضد افتاب بزنید و عینک افتابی حتی

واقعا ولی مگن ماسیده میشه ض آفتاب ..درسته؟

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    
بچه ها کمک لطفا کمکم کنین  بچه ها من شانه جادویی زدم  بغل موهام کچل و کاملا بی مو شده چی ...

نزن اصلا دیگه..موهاتو هیچقت محکم نبند میریزه .. بهترین کار اینه از ته باتیغ بزنی

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    
نزن اصلا دیگه..موهاتو هیچقت محکم نبند میریزه .. بهترین کار اینه از ته باتیغ بزنی

نمیزنم ولی نمیشه کچل کرد من یه دخترم 

میخام مو دربیاد 

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
ضدآفتاب توهر شرایطی جزو واجباته فکرمیکنم چون دکتربهم گفت حتی تو روزهای بارونیم بزن

عه مرسی .. 

نمیزنم ولی نمیشه کچل کرد من یه دخترم  میخام مو دربیاد

راه دیگه ای من سراغ ندارم بهتره بری دکتر

بچه ها کمک لطفا کمکم کنین  بچه ها من شانه جادویی زدم  بغل موهام کچل و کاملا بی مو شده چی ...

نمیخوام بترسونمت امااین اتفاق برای خاله ی منم افتاده الان دوسال شده وموهاش درنیومده کلی هم پول دارو درمان داد

گاهی میبری گاهی یادمیگیری
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز