فاطی۷۵ مدیر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 عنوان کردش.. | مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 47 پست بچه ها برا گردش معمولا تو این هوا ضد آفتاب میزنین یا کرم پودر ؟ روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم.. 1397/11/09 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 فرقی نمیکنه هر چی دوست داری مرسی از نظرت😐 روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
negaaaram عضویت: 1397/03/24 تعداد پست: 4241 خدایی من درست خوندم گردش اخه ادم انقد معصوم انقد پاک انقد ساده؟ هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 تسبیحمو بدین برم منو چه به اینجا 😁 ای کلک بودی الا😂😂😂😂 روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
masibala عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 بچه ها کمک لطفا کمکم کنین بچه ها من شانه جادویی زدم بغل موهام کچل و کاملا بی مو شده چی کار کنم تا خیلی زود مو دربیاد کمکم کنین این کچلیم داره منو از بین میبره گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 توهوای برفی هم میگن ضد افتاب بزنید و عینک افتابی حتی واقعا ولی مگن ماسیده میشه ض آفتاب ..درسته؟ روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 بچه ها کمک لطفا کمکم کنین بچه ها من شانه جادویی زدم بغل موهام کچل و کاملا بی مو شده چی ... نزن اصلا دیگه..موهاتو هیچقت محکم نبند میریزه .. بهترین کار اینه از ته باتیغ بزنی روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 خدا نکشتت . ما اومدیم ببینیم کی کیو کرده 😂😂😂 روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
_mohadeseh_ عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 363 ضدآفتاب توهر شرایطی جزو واجباته فکرمیکنم چون دکتربهم گفت حتی تو روزهای بارونیم بزن گاهی میبری گاهی یادمیگیری
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 عنوان تایپیکت یه جوریه !! چجوریه روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
masibala عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 4786 نزن اصلا دیگه..موهاتو هیچقت محکم نبند میریزه .. بهترین کار اینه از ته باتیغ بزنی نمیزنم ولی نمیشه کچل کرد من یه دخترم میخام مو دربیاد گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 ضدآفتاب توهر شرایطی جزو واجباته فکرمیکنم چون دکتربهم گفت حتی تو روزهای بارونیم بزن عه مرسی .. روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
فاطی۷۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/02 تعداد پست: 1336 نمیزنم ولی نمیشه کچل کرد من یه دخترم میخام مو دربیاد راه دیگه ای من سراغ ندارم بهتره بری دکتر روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..
_mohadeseh_ عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 363 بچه ها کمک لطفا کمکم کنین بچه ها من شانه جادویی زدم بغل موهام کچل و کاملا بی مو شده چی ... نمیخوام بترسونمت امااین اتفاق برای خاله ی منم افتاده الان دوسال شده وموهاش درنیومده کلی هم پول دارو درمان داد گاهی میبری گاهی یادمیگیری
پیتزاقارچومرغ عضویت: 1396/12/24 تعداد پست: 6485 ضدآفتاب رنگی همیشه میزنم، لازم باشه روش پنکیک میزنم کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕