2777
2789
عنوان

پسر دار شدن کمک

697 بازدید | 60 پست

سلام  من بارداری اولم بعد چن سال پسر شد یادمه دکتر گفت دارو داد گفت یک هفته بعد پاک شدن اقدام کن اقدام کردیم پسر شد شادو خوشحال ولی دوام نداشت نزدیکای ماه هفتم  از دستش دادم بعد دو سال یه دختر دار شدم الان چار سالشه میخواستم کمکم کنید رژیم خاصی داره  همسرم که میگه نمیخواد میشد دفعه اول میشد و....دخترمم همش داداش داداش میکنه از طرفی میترسم باز.....دختر عموم پسر دار شد رفت دکتر البته  میگف بعد ماه سوم باردار شدم و....میگه فقط باس روز ۱۶ عادت اقدام کنی و.....دیشب و پریشب تا حالا نزدیک ۴ بار نزدیکی داشتم ولی اقدام نبود روز ۱۶ هم ۵ روز دیگس به نظرتون این‌ماه اقدام کنم  میگن باید مرد تخلیه نشه تا اون روز و....در صورتی که تا الان ۵ بار نزدیکی کردیم بنظر تون وایسم ماه بعد اقدام کنم؟راسی توت فرنگی هم میگن خوبه  کی باید مصرف شه  بعد مرد باس موز و خرما و پسته و ....بخوره تقویت شه اینا کسی امتحان کرده 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم قسمت هرچی باشه همون میشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
من پسر شده ولی چیز خاصی رعایت نکردم ولی همه بهم میگفتن پسر میخاید گرمیجات زیاد بخورید حالا درست و غل ...

خوب گرمبجات خوردین چندبار اقدام داشتین ؟

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
بنظرم قسمت هرچی باشه همون میشه

همین قسمت و خواست خداها بیجارمون کرد اگه قسمته  چرا اولی نشد چرا من  هر وقت به سیسمونی پسرم نیگاه میکنم هروقت به پسر داداشم که اگه پسرم زنده هم سن این بود دلم آتیش میگیره  

همین قسمت و خواست خداها بیجارمون کرد اگه قسمته  چرا اولی نشد چرا من  هر وقت به سیسمونی پسر ...

آخی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”