2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم لباس خونه زیاد بگیر حداقل 4 دست از هر سایز 0 و 1 و 2 و 3.

لباس مجلسی و بیرون هم از هر سایز فقط یکی یا دو تا بخر بر حسب فصل چون لباس مجلسی ممکنه به سایز بچت نخوره و حیف میشه.

کلاه برای بعد حمام بگیر.

حوله.

چندتا اسباب بازی صدادار.

زیر انداز و پارچه نخی برای پاک کردن بچه اینم زیاد بگیر.

ناخن گیر و مسواک دندونی و تب سنج.

بقیه هم چیزای درشت که لحاف دشک و وسایل بهداشتی اینام که خودت میدونی.

به نظر من فقط اینا ضروریه.

بچه من الان 6 ماهشه و دو تا ساک بزرگ لباس گذاشتم کنار که تنش نشدتو فصلش

بورس و ناخن گیر،مینی واش،لباس زیاد بگیر سایز 1و2،تخت همراه ،صندلی غذا

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

کالسکه ..اگر ماشین دارید صندلی ماشین..وان حموم..صندلی غذا..وسایل غذا خوری شش ماه و اگر می تونید برای ماه‌های بالاتر چون چشم بهم بزنی موقع غذا خوردنش و وقت نداری بری سر فرصت بگردی از الان بگیری بهتره..بهداشتی هم لیف مخصوص شامپو تب سنج ناخن گیر شونه لوسیون بدن کرم مرطوب کننده کرم سوختگی برای پوشک پوار بینی ..حوله..خشک کن..پستونک ..شیشه شیر..

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....
لباس خونه تا دلت بخواد گرفتم  فک کنم یه ۱۱دست باشن

خوبه فقط سایزهای مختلف بگیر بعد هم بچه انقدر نازه با همون لباس خونه هم بیرون ببری قشنگه لباس بیرون و مجلسی و بزار بچه به دنیا اومد و هر ماه بر حسب وزنش بخر.

پسر من تابستون به دنیا اومد و اون موقع لباس مجلسیام بزرگش بود بعد هم که لباس اندازه شد هوا سرد بود بعد هم لباسای فصل سرد بهش کوچیک شد و در نتیجه الان کلی لباس خوشکل و گرون بیرونی دارم که جمع کردم و تنش نمیشه

پوار همه بهم میگن نگیر خیلی ضرر داره راسته؟

نه خیلی لازمه پس چجور میخوای بینیشو‌خالی کنی من از اول که بردم دکتر گفت دایم بینیش و کلرید سدیم بریز با پوار تخلیه کن چراذبده؟!!!!وقتی سرما میخورن تمام ترشحات و میاره بیرون....فقط حرف دکتر و‌گوش بده به اطرافیان گوش نده خودتم اینجور مواقع فکر کن ببین چرا باید یه چیزی بد باشه یه چیزی خوب....خودمون بینیمون و تخلیه مگه نمی‌کنیم وقتی سرما میخوریم چقدر خالی کردن بینی کمک می‌کنه به بهبود؟!!!بچه هم همینه فقط اون نمیتونه خالی کنه باید کمکش کنیم

و‌گفت: بی زارم از آن خدایی که به طاعت من از من خشنود شود ‌وبه معصیت من از من خشم گیرد پس او‌خود در بند من است تا من چکنم....