2777
2789

سلام من یه دایی دارم ۳ تا از دختراش که یکیش دوتا هم بچه داره طلاق گرفتن...بعد همش میاد منو با اونا یکی میکنه تازه اونا همسن مامان منن ...همش پیرمردا میفرسته دم خونه ما واسه خواستگاری در حالی که من بهترین خواستگارا دارم...مامانم سر این کاراش خیلی غصه میخوره دیروز اومد خونه ما میگه مهسا(من)معرفی کردم واسه فلانی که (همسن بابام) گفتم خبر داشته باشید مامانم خیلی بهش بر خورد و از دیروز اعصابش خورده منم خیلی دلم میشکنه که منو با دختراش که زنه گندن یکی میکنه برام همش دنبال شوهره اونم همشون بالای ۴۰ سال...به نظرتون به بابام بگیم باهاش دعوا کنه دیگه خونمون راهش ندیم؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا چه فضوله

آره به بابات بگین، بابای من اگه بود خشتکشو میکشید رو سرش که دیگه فضولی بیجا نکنه

مردم شهری که همه در آن می‌لنگند، به کسی که راست راه می‌رود می‌خندند!!! 😏

وای چقد بیشعوره

بگو چیکاره ی منی که واسم خاستگار میفرستی اصلا

بفرست واسه‌.‌‌‌‌‌‌........لا اله الله نمیزارن دهن ادم بسته باشه ها

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
اخه مامان از بچگی بابا نداشته این بزرگترین داداششه و براش مثل بابا ....هرچقد محترمانه رفتار میکنه ان ...

واسه اونا پیدا میکنه به داداشم که ۲۰ سالشه بزور میگه بیا دختر منو بگیر که دوتا بچه داره😡😡😡