2789
عنوان

چه سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست
نمیدونم ولی من اواخر ۱۸ نامزد شدم اواخر ۱۹ ازدواج کردم در حال ادامه تحصیلم هستم و شاغلم هستم .و قرار ...

چ عالی خوش بخت شی گلم

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

نمیشه گفت. همه چی بستگی به ادم و شرایط زندگیش و خانواده و فرهنگ و نحوه تربیت ادم داره. ولی یه چیزی رو خوب میدونم ازدواج یعنی خداحافظی با خیلی چیزهای خوب. اگه داری درس میخونی باید با درست خداحافظی کنی اگه شغل خوبی داری دیگه نمیتونی مثل سابق ازش لذت ببری. ولی به طور کلی از دید روانشاس ها ازدواج زیر بیست و پنج اشتباهه چون واقعا شخصیت ادم پخته نشده . به نظر من تا احساس استقلال کامل نکرده شخصی نباید ازدواج کنه. اینطوری میشه یه ادم آویزون که چشمش باید به دست شوهرش باشه

يار،هي يار، يار!اينجا اگرچه گاه گل به زمستان خسته ، خار ميشود ..اينجا اگر چه روز گاه چون شب تار ميشود ..اما بهار ميشود!من ديده ام که ميگويم ...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من معتقدم که باید عاشقونه ازدواج کرد باتوجه به ملاک های مدنظر دیگه که مهمه براتون .من تجربه داشتم و دوساله از عروسی میگذره عالیه خدا نصیب کنه 😍😆شوهر پاک و مهربون مث عشق خودم

آرزویم این است آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست! 

سن که نمیشه تعیین کرد

هر وقت طرف به بلوغ شخصیتی و اجتماعی برسه که مطمینن زیر 20 نمیشه به این جایگاه رسید

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"