aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 عنوان نمیدونم چم شده؟😢😢 114 بازدید | 13 پست چندروزه خیلی دلم گریه میخواد با اینکه خداروشکر مشکل خاصی هم ندارم ...امابا شنیدن هر خبری حتی راجع به دیگران .گلوم بغض میکنه ..من همونم که گفتم خواهرم بچمو کتک زد ...بعد اون شب خیلی گریه کردم ..چندشب بعدش رفتم خونه ی خواهرناتنیم باهاش که حرف میزدم بغض کرده بودم ...باز حواسمو پرت میکردم اخه میگفتم چرا گریم گرفته؟بعدش بچش عکسای تو کامپیوترشو بهم نشون میداد دیگه رسما دلم میخواست زار بزنم حتی وقتیکه فیلمای جشنای شادشونو نشونم میداد من بغض داش خفم میکرد ...بادیدن عکس بابام که فوت شده و بچه خواهرم که ۴۰ روزه بود و مرد طفلک اشکام سرخورد اما خواهرم چون داش راجع به بچش توضیح میداد ندید ...بعد اونم شوهرم درمورد هرچی برام تعریف میکنه مثلا فلانی تصادف کرده فلانی مرده دلم میخواد گریه کنم اما خودمو کنترل میکنم ...امروز باخوندن تاپیک پربازدید که رسمازدم زیرگریه 😢😢😢 یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم 1397/11/09 | 11:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 منم مثل تو حساس و زودرنج شدم چند ساله چرا ؟؟من چندوقته این جوری شدم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 افسردگی گرفتی ورزش کن پیاده روی شنا حالت خوب میشه من اره فک کنم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 افسردگیه ..خودتونو درمان کنیدحتما گلم ... ازدست خواهرو مادرم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20038 منم همینم با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 چرا مادرتون چی میگه مگه کلا ادم سردیه ..هروقت میرم پیشش دعواراه میندازه خدانکنه کوچیک ترین کاری کنی همش میکوبه تو سرت اگه هم یکماه زنگ نزنم بهش یا نرم ببینمش بهم زنگ نمیزنه ببینه مردم زندم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
ماریانانا عضویت: 1397/09/14 تعداد پست: 393 اره فک کنم اینم بگم کم خونی وکم کارتیرویید هم دقیقا همین حالو میاره من اینجوربودم رفتم دکتر هردو رو داشتم دارو گزفتم خوب شدم حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی هم بکن تو بدن هورمون شادی بخش ترشح میشه امتحان کن
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 خواهرمم که تاپیک قبلیم هست مدام حسادت میکنه و رفتارای سردی باهام داره اون شبم که رفته بودم خونه مامانم بچمو محکم زد یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
aila1 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8220 اینم بگم کم خونی وکم کارتیرویید هم دقیقا همین حالو میاره من اینجوربودم رفتم دکتر هردو رو داشتم دارو ... ممنون عزیزم یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم
mahtab8888 عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 2194 چرا ؟؟من چندوقته این جوری شدم نمیدونم هم زود رنج شدم هم دلم واسه همه حتی ادم بدا میسوزه دنیا بنظرم پوچ میاد همش