2777
2789
عنوان

نمیدونم چم شده؟😢😢

114 بازدید | 13 پست

چندروزه خیلی دلم گریه میخواد با اینکه خداروشکر مشکل خاصی هم ندارم ...امابا شنیدن هر خبری حتی راجع به دیگران .گلوم بغض میکنه ..من همونم که گفتم خواهرم بچمو کتک زد ...بعد اون شب خیلی گریه کردم ..چندشب بعدش رفتم خونه ی خواهرناتنیم باهاش که حرف میزدم بغض کرده بودم ...باز حواسمو پرت میکردم اخه میگفتم چرا گریم گرفته؟بعدش بچش عکسای تو کامپیوترشو بهم نشون میداد دیگه رسما دلم میخواست زار بزنم حتی وقتیکه فیلمای جشنای شادشونو نشونم میداد من بغض داش خفم میکرد ...بادیدن عکس بابام که فوت شده و بچه خواهرم که ۴۰ روزه بود و مرد طفلک اشکام سرخورد اما خواهرم چون داش راجع به بچش توضیح میداد ندید ...بعد اونم شوهرم درمورد هرچی برام تعریف میکنه مثلا فلانی تصادف کرده فلانی مرده دلم میخواد گریه کنم اما خودمو کنترل میکنم ...امروز باخوندن تاپیک پربازدید که رسمازدم زیرگریه 😢😢😢

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو حساس و زودرنج شدم چند ساله

چرا ؟؟من چندوقته این جوری شدم

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

افسردگی گرفتی ورزش کن پیاده روی شنا حالت خوب میشه من

اره فک کنم 

افسردگیه ..خودتونو درمان کنیدحتما گلم ...

ازدست خواهرو مادرم 

چرا مادرتون چی میگه مگه

کلا ادم سردیه ..هروقت میرم پیشش دعواراه میندازه خدانکنه کوچیک ترین کاری کنی همش میکوبه تو سرت اگه هم یکماه زنگ نزنم بهش یا نرم ببینمش بهم زنگ نمیزنه ببینه مردم زندم 

اره فک کنم 

اینم بگم کم خونی وکم کارتیرویید هم دقیقا همین حالو میاره من اینجوربودم رفتم دکتر هردو رو داشتم دارو گزفتم خوب شدم حداقل روزی نیم ساعت پیاده روی هم بکن تو بدن هورمون شادی بخش ترشح میشه امتحان کن

خواهرمم که تاپیک قبلیم هست مدام  حسادت میکنه و رفتارای سردی باهام داره اون شبم که رفته بودم خونه مامانم بچمو محکم زد 

اینم بگم کم خونی وکم کارتیرویید هم دقیقا همین حالو میاره من اینجوربودم رفتم دکتر هردو رو داشتم دارو ...

ممنون عزیزم