2777
2789
عنوان

وای اینا چیه😱😱😱😱😱

476 بازدید | 20 پست

زیر فکم درد میکنه..... به چیزی شبیه توپ هردو طرف هست که هروقت سرمو میچرخونم درد میگیره و بهش دست میزنم وووویییی😭😭😭😭 چقد ترسناکه انگار یه چیزی زیره گلوم کنده شده 

توروخدا بگید این چیه میترسم😩😩😭😭

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیز کوچولوعه اندازه یه لوبیا.

چندشب پیش از تخت خودمو آویزون کردم وارونه....سرم که معلق بود یهو زیرفکم درد گرفت و دیگه اینجور شد :(

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
غدد لنفاوي. مونا جون من با تو خاطره خوب دارم ، مريض نشي اصلا 😊

😍عزیزم

ایشالا توهم همیشه سالم و سلامت باشی گلم😘😘❤

یه چیز کوچولوعه اندازه یه لوبیا. چندشب پیش از تخت خودمو آویزون کردم وارونه....سرم که معلق بود یهو ز ...

نترس عفونته گلوتم چرک کرده ؟

تا تو باشی خودتو از تخت اویزون نکنی😁

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
نترس غدد لنفاویه. سرما خورده بودی خوب درمان نشدی. برو دکتر آنتی بیوتیک بخور

یعنی میره سر جاش؟؟ اخه انگار کنده شده :(

نترس عفونته گلوتم چرک کرده ؟ تا تو باشی خودتو از تخت اویزون نکنی😁

اره انگار مرض دارم😒😐 ثبح زود بود داشتم خودمو کش و قوس میدادم

من احرش به دست خودم کشته میشم😂

یعنی میره یر جاش؟؟ اخه انگار کنده شده :(

نههه تو فکر میکنی تکون میخوره. اونا ثابتند. پوست روی اونا که کش میاد انگار زیرش اونا تکون میخورند

مونا تو اونی نیستی که اصفهانی بود سوسک اومده بود تو خونشون ویس گذاشته بودی؟؟

ᓘـُنُڪ آטּ قُمـــار بازے ڪِــہ بِباᓘـت آنچِـہ بوבش
نههه تو فکر میکنی تکون میخوره. اونا ثابتند. پوست روی اونا که کش میاد انگار زیرش اونا تکون میخورند م ...

همونم😂😂😂😂😂 آبرو تو این سایت برا خودم نذاشتم😂😂😂