2777
2789
عنوان

ب نظرتون چرا

351 بازدید | 45 پست

خانواده شوهر سابق و خودش حتی یکبار هم پا پیش نزاشتن برا اشتی؟ قهرم از طرف اونا بود. ۱۲۰ م هم مهریه گرفتم آخرش.... واقعا چرا جز طلاق چیز دیگه ای نگفتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کاملا مشخصه  نمیخواستنت چراشو شما لابد بهتر میدونی 

یا اخلاقت ایرادی داشته یاباازدواجتون از اول مخالف بودن یا خیلی چیزهای دیگه....

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خیلی هارو دیدم وقتی تصمیمشون رو میگیرن دیگه نه توضیحی میدن نه توضیحی میخوان 

منم تو خیلی موارد اینطوری هستم وقتی تصمیم میگیرم فردی از زندگیم بره کنار دیگه نه حرفی میزنم نه حرفی میخوام بشنوم چون تاثیری تو تصمیم گیری من نداره اون آدم برام تموم شده این حرف زدنها فقط سوهان روح میشه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
خیلی هارو دیدم وقتی تصمیمشون رو میگیرن دیگه نه توضیحی میدن نه توضیحی میخوان  منم تو خیلی موارد ...

اخه رابطه ما دوستی نبود ک زن و شوهری بود طلاق هم هزینه مالی و روحی داره ینی میارزید ب این هزینه دادن؟

اومدن عقد کردن بعدم سر دوماه ولم کردن و طلاق . من تو اداره و محیط کارم خیلی دارم اذیت میشم بابت این ...

نميدونم چرا زياد شده از اين كارا دوستم عقد كردن سرهفته پسره سر چيزاي الكي گذاشت رفت كه رفت  بازم خداروشكر تكليف شما مشخصه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نميدونم چرا زياد شده از اين كارا دوستم عقد كردن سرهفته پسره سر چيزاي الكي گذاشت رفت كه رفت  باز ...

خیلی ضربه بدیه . من رفته رفته دارم بدتر میشم نه بهتر.  نحوه و دلیل رفتنش برام غیر قابل هضمه