2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 39 پست

ببین.....تو اینهمه در حق مامان بابات ممکنه کم لطفی کنی......ولی تا نیاز داشته باشی....هیچیو در نظر نمیگیریو کمک میخای....اونام سریع آمادن......

خدا هزار برابر اونا آماده تره....مهربونتره.....باهاش صمیمی حرف بزن....بنده خودشو میشناسه....از قلبت خبر داره....نگران نباش....

اول همه سوره های قرآن یه چیزه

بسم ا...الرحمن الرحیم.........میتونست....بسم ا...القهار المکار المنتقم.....باشه......ولی نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم به همه خواسته هات برسی.ماه رمضون رو فراموش نکن.روزه و ختم قرآن.و شبهای قدر.

کنکوریم روزه رو فکرنکنم بتونم بگیرم ، ممنونم از راهنمایی هاتون 😍💗

🏃🏻‍♀️

فدای تو...منم یه دنیا مشکل دارم....قبلنا ناخودآگاه از خدا دور میشدم...ازش کمک نمیخاستم.....

ولی گذر زمان ثابت کرد....محرم رازه...کمکش بی منته....ازهمه هم ساده ترو خودمونی تره....دیگه باهاش راحت شدم....اگرم چیزی ازش نخام...ولی باهاش درددل میکنم...خودش هرجور صلاح دونست

آره.....تو چله ها شرکت کردم....با اینکه سرکار میرفتمو صبا براگوش دادنش باید زودتر بیدار میشدم...و شب ...

راستی ازدواج تونم با مراقبه جذب کردید ؟ از ازدواج تون راضی هستید ؟ همسرتون همونیه که میخواستید ؟

🏃🏻‍♀️

فدای تو...منم یه دنیا مشکل دارم....قبلنا ناخودآگاه از خدا دور میشدم...ازش کمک نمیخاستم..... ولی گذر ...

منم دلم میگه برم سمتش ، باورت نمیشه چقدر زندگیمبهم ریخته س احساس میکنم مشکل از همین عدم ارتباط با خداست

🏃🏻‍♀️

شما نتیجه گرفتی تا حالا؟

چند بار به یه چیز فک کردم اینقد گفتم تا به دستش اوردم ولیه موردش بعد چندسال ولی من هی گفتم میخامش و در راه به دست اوردنش تلاش کردم ولی واقعا شد قابل باور نبود