2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 39 پست
سلام تو یه گروه قانون جذبی عضو بودم ، یکی از اعضا آگهی شو برام فرستاد ، به نظرتون ارزش خرید داره ؟

اگه دوره های کاملش رو بخوای اره 

داره به نظر من 

اما واقعا گوش کنی ها

قشنگ با لپ تاپ بزار گوش کن هر روز 

اتفاقا خودمم تصمیم دارم نماز خوندن رو شروع کنم ولی خوب یکم سخته اولش 

عالی جواب می ده.یکی از آشناهای من هر وقت مشکل پیدا می کنه یه مدت نماز می خونه مشکلش کامل حل می شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی این مجانی هاش انقدر خوبه مطمئن باش اون پولی هاش عالیه پس...صد تومن ک چیزی نیست حتما بخر

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
وقتی این مجانی هاش انقدر خوبه مطمئن باش اون پولی هاش عالیه پس...صد تومن ک چیزی نیست حتما بخر

ممنونم از دلگرمیت ، انشالله که بهترین نتایج رو بگیری 😘

🏃🏻‍♀️

عالی جواب می ده.یکی از آشناهای من هر وقت مشکل پیدا می کنه یه مدت نماز می خونه مشکلش کامل حل می شه.

خخخ یه مدت میخونه فقط واسه مشکلش😂 نماز و باید تو موقع شادی ها هم بخونی نه فقط وقتی که مشکل داری

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
اگه دوره های کاملش رو بخوای اره  داره به نظر من  اما واقعا گوش کنی ها قشنگ با لپ تاپ بز ...

شما خودتونم استفاده کردید تا حالا ؟ اره واقعا قیمتش ناچیزه نسبت به فروش خودشون

🏃🏻‍♀️

سلام تو یه گروه قانون جذبی عضو بودم ، یکی از اعضا آگهی شو برام فرستاد ، به نظرتون ارزش خرید داره ؟

میشه آگهی شو برای منم بفرستی و بگی چطور میشه بخرمش؟

من ...فایلای مجانی برازنده رو گوش دادم....و تو یه کتاب خوندم ۱۵ تا نامه به فرشته خواسته مورد نظرم بن ...

چه عاااااالی همین کانال رادیو متا  ؟ کدوم مراقبه هاشونو گوش کردی ؟

🏃🏻‍♀️

آره .کلا آدم کلکیه.سر خدا هم کلاه می زاره    .

خیلی دوست دارم رابطه م با خدا رو درست کنم واقعا زندگیم بهم ریخته س 😔 ولی میترسم واسه مشکلاتم رو بیارم سمت خدا چون اینجوری شرطی میشه 😔

🏃🏻‍♀️

آره.....تو چله ها شرکت کردم....با اینکه سرکار میرفتمو صبا براگوش دادنش باید زودتر بیدار میشدم...و شبا هم دیرتر میخابیدم......اما برام عالی بود......جذب ثروت تکی داشت پارسال...اونم خوب بود....مال سعیدو سعیده فک کنم...میگفت برا اوناهم خیر بخواید

جذب همسرشم دوستم گوش داده بود...ازدواج کرده گفت خوبه

خیلی دوست دارم رابطه م با خدا رو درست کنم واقعا زندگیم بهم ریخته س 😔 ولی میترسم واسه مشکلاتم رو بیا ...

این فکر رو شیطان تو سرت می ندازه.تو هر حالتی باید سمت خدا رفت.و تسلیم بود.