2777
2789
عنوان

واى ميميرم واسه بچه چشم رنگى

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 26 پست

والا ما 5تا بچه ایم هممون چشم رنگی و سفید 

انوقت دوتا خاهرزاده دارم  ازدوتا خاهر هام هردوتاشون سبزه و چشم تیره ب مادر ب دایی ب خاله نرفتن

تازه برادرزاده امم چشماش تیره شده ب بابا ب عمو و عمه ها نبرده 

ژن تیره غالبه همیشه این چیزا خیلی معدوده 

ho

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درواقع رنگ چشم بچه بسته به ژن پدرمادرشه اما تا یه سنی بچه چشماش روشنه و بعد تیره میشه مثلا خیلی نوزاد ها یا بچه های نوپا هستن که چشماشون ابی یا خاکستریه و حتی موهاشون روشنه ولی تا ۶،۷ سالگی رنگ چشم و موشون تیره میشه 

مثلا من خودم تا ۴ سالگی چشمام سبز یشمه ای یعنی همون سبز تیره بود ولی بعد قهوه ای شد الان چشمام قهوه ای روشنه ولی مادرم چشماش تقریبا عسلیه و پدربزرگم چشماش سبز تیره بود 

خیلی از خارجی ها هم نزدیک پیری چشماشون از ابی به خاکستری تغییر داده میشه یعنی امکان داره چشم بچه تغییر کنه

ولی من چشم سبز یا عسلی رو بیشتر دوست دارم تا ابی

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               

من که شوهرم،بابام،پدر شوهرم،عموهام همه چشم رنگی،چشمای خودم روشنه،بچم چشم سیاه شد،انشالله واسه شما رنگی بشه😍

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
شما خودتون يا شوهرتون رنگى هستيد

ماله من عسليه همسرم سبزس موهاشم بدنيا اومدني سياه سياه بود الان داره روشن ميشه ماله هردومون عسليه ماله من تا ٥سالگيم زرد بود فك ميكردم ماله بچمم زرد ميشه موهاش 

خيلى دوست دارم چشمايه بچم چشم رنگى بشه ولى من و شوهرم چشم رنگى نيستيم  

عین بچه من منو باباش قهوه ایه پسرم نه سبزه ن ابی به پدربزرگاش کشیده پدرشوهرم چشمش سبزه بابام ابی😍😍😍😍

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم