2777
2789

سلام عزیزم 

من اینجا به دنیا اومدم و زندگی میکنم

همه ی امکانات رو داره

نزدیکترین ایستگاه متروش وردآورده ک تا شهر قدس با اتوبوس حدود 15 دقیقه مسیرش طول میکشه

قیمت خونه از 2500 تا 5 میلیون متری 

شهرک صنعتی داره و بخاطر همین از همه شهرها مهاجر داره و در اصل مهاجر پذیره

بهترین جاهاش هم الهیه،شهرک ابریشم،کاوسیه و مصلی هستش

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
سلام عزیزم  من اینجا به دنیا اومدم و زندگی میکنم همه ی امکانات رو داره نزدیکترین ایستگاه متر ...

یک دنیا ممنون بابت پاسخگویی خوبت

انشالله هرجاهستی خوش باشی😘😘😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم وقتتون بخیر من شالیزار دارم گیلان و خودمم برای همونجا هستم برنجامو با قیمت ارزان با ضمانت بی قید شرط می‌فروشم که میتونید حتی یک کیلو هم سفارش بدین تا آخرین کیلو ضمانت هست حتی یک کیلو که بردین پس می‌گیرم. برنج هاشمی درجه یک هست و سورتینگ شده عطرش کل ساختمونو پر می‌کنه و طعم عالی هاشمی داره و خالص هم امساله دارم هم پارساله دودی و ریز تا درشت و آرد برنجم دارم اینم شمارم هست 09331069007  خودمم شهرک الهیه میشینم هم حضوری میتونید بیاید هم من براتون بیارم🥰❤️