2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

87 بازدید | 7 پست

خانما من دوره های پریودم 27 روزه هست. یعنی 22 روز پاکی و 5 روز پریودی. ماه پیش سه روز خون داشتم و دو روز خون نداشتم.این ماه هم کلا پریود نشدم و 12 روزه عقب انداختم. پریروز بی بی زدم منفی شد. امروز صبح هم باز زدم منفی شد. از نظر بارداری مطمئنم که نیستم چون هم رابطه پر خطر نداشتیم هم دو تا بی بی منفی شد و هم هیچ حالتی از بارداری ندارم. بی بی هم دقیقا سر موقع زدم . بهترین زمانش 10 روز بعد از تاخیر هست که من همون موقع زدم و حالت ناشتا.... واقعیتش از استرس و فکر ذهنم خستس. نمیدونم چرا.... راستی حدود سه ماهه ایروبیک میرم که یه ورزش سنگینی محسوب میشه. 4 کیلو کم کردم. حالا نمیدونم به اونربطی داره یانه. امروز هم تخمدان چپم درد میکنه. همین الان هم چنان تیر میکشه که پاهامو جمع میکنم. امروز از یکی از دوستاان باشگاهم پرسیدم گفت منم اوایلش که میومدم اینطور بودم ولی الان در ماه شاید 20 روز هم ادامه داره. به دکتر گفتم گفت چون چربی های اضافت داره کم میشه بدنت داره تلاش میکنه تنظیم هورمونی کنه. بخدا خسته شدم هیچ وقت تا این حد سابقه نداشتم. تو رو بخدا نگید بارداری و برو از بده . چون میدونم باردار نیستم. اگر کسی هر تجربه ای داره بگه تا من اروم بگیرم. اونقدر استرس دارم که میدونم همین استرس شاید اثر داره روش. نمیتونم خودمو اروم کنم. کمکم کنیییییییییییییییید.چرا اینقدر تخمدان چپم درد میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صددرصد بخاطر ورزشه.مطمئن باش.

چون خودم بدنسازی میرفتم یه حرکت سنگین زدم یه روز قبل موعد پریودیم ...با 4 روز تاخیر پریود شدم

خودمم میدونستم بخاطر اون حرکت بود ...چون خیلی بهم فشار اومده بود

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
صددرصد بخاطر ورزشه.مطمئن باش. چون خودم بدنسازی میرفتم یه حرکت سنگین زدم یه روز قبل موعد پریودیم ...

ان شاالله از این باشه. خیلی داغونم ابجی جان. خیلی .... اخه 4 روز چاره هست.من 12 روزه عقب انداختم

ان شاالله از این باشه. خیلی داغونم ابجی جان. خیلی .... اخه 4 روز چاره هست.من 12 روزه عقب انداختم

خب من فقط یه حرکت سنگین زدم

شما انگار کلا ورزشتون سنگینه .. وزن هم کم کردی ..استرس هم ک داری...اینا بی تاثیر نیست

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!
خب من فقط یه حرکت سنگین زدم شما انگار کلا ورزشتون سنگینه .. وزن هم کم کردی ..استرس هم ک داری...اینا ...

اره من اضافه وزن تقریبا زیادی دارم. چون قدم بلنده زیاد نشون نمیده. از اون باشه خیالم راحت مبیشه