2777
2789
عنوان

نامزدم گاهی ...

607 بازدید | 17 پست

میره تو خودش.... ۵ ماهه عقد کردیم..پیش من نشون نمیده اما وقتایی ک من پیشش نیستم گاهی تو خودشه..پیامم بدم دوس نداره خیلی ادامه بده پیامک ها رو و میره تو خودش..میدونم دوسم داره ..ازش که خیلی میپرسم ب شرایط اقتصادی ربطش میده.. حتی گفتم از من ناراضی ای؟ گفت ن والا فقط از تو راضی ام اتفاقا.. نمیدونم ذهنمو درگیر کرده..یا میگه سرم سنگین بود نتونستم درس بخونم یا میگه بی حوصله بودم.. نمیدونم چشه.. همش میترسم نکنه کسی و دوس داشته قبلا یاد اون میفته..یا مشکلی هست ب من نمیگه..نمیدونم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همش با هم .. خانوادش هم نمیتونن کمکش کنن

چه خانواده ای پس باچه حامی همسرت ازدواج کرده خدا شرط اوله ولی توجامعه امروز باید خانواده هاهمت کنن دست جوونا روبگیرن باورکن ازده تا سکته فقط یکی پیرهست بقیه جوون ازبس همه جوره فشارروی جوونامون هست 

اینننن همه دغدغه و مساله برای تو فکر رفتن هست ...اونوقت تو یه راااست فکرت رفته سمته این که کسی رو دوس داشته😈😈😈😈..این فکرا رو شیطون با گاریش خالی میکنه تو کلت و میره..پاشو جارو خاکانداز و بردار جمع کن

چی میگی تو😤😤😤😤
چه خانواده ای پس باچه حامی همسرت ازدواج کرده خدا شرط اوله ولی توجامعه امروز باید خانواده هاهمت کنن د ...

نه قبلا کمکش کردن،منظورم الانه .. اون بنده خداها واس خرید خونه کمکش کردن اما خب قسطهاش سنگینه..چون خونه خریده قرضاش زیاد شده