2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه  خیلی خوشحال شدی وقتی بت گفتن دوقلو داری

آره عزیزم چراکه نه اگه میگفتن چهار قلوه بازم خوشحال میشدم بعد این همه انتظار دوتا دختر قرار بیان بشن همه کسم🤗🤗🤗🤗

خدا خیلی مهربونه اونقدی که نمیدونم چقد فراتر از تصور ....دوستت دارم خدا جونم
آره عزیزم چراکه نه اگه میگفتن چهار قلوه بازم خوشحال میشدم بعد این همه انتظار دوتا دختر قرار بیان بشن ...

انشالله که همیشه خوشحال شاد باشی 

دختر اتم سالم دنیا میان 

من یه لحظه فکرم رفت واسه اینکه دفعه دیگه دوقلو باردار شم خوف برم داشت 

چون یکی دارم دوتا دیگه میشه سه تا تو این وضعیت گرونی 

دنیای من  دخترم دنیاس بس😙😘😍
انشالله که همیشه خوشحال شاد باشی  دختر اتم سالم دنیا میان  من یه لحظه فکرم رفت واسه اینک ...

خدا بچه ات رو واست نگه داره اقبالش بلند باشه..من که اونقد حسرتشون رو داشتم انشالله خدا دوباره بهم دوقلو بده...ندید بدیدم دیگه ... تواین گرونی اوضاع مالیمون هم معمولی😂😂

خدا بچه ات رو واست نگه داره اقبالش بلند باشه..من که اونقد حسرتشون رو داشتم انشالله خدا دوباره ...

ای جان

😍😍😘 انشالله با این دوتا کچل نشی بارداری بعدی پیش کش 

با دارو باردار شدین 

من سقط قبلی داشتم ۴ تا..آره یه دوره دارو مصرف کردم ..البته قبلا هم یکی از سقط هام دوقلو بود..ولی دکترم گفت شاد واسمون ارثی باشه چون خواهرمم تازه باردارشده ت ی اولین اقدام دوقلو شده اونم

ای جونم منم یکی برام فال بچه گرفت گفت اولین شکمت میری دکتر بعدش دختره شکم بعدی که به دنیا بیان دوقلو 

حالا شکم اولم سقط بود بعدش دخترم به دنیا اومد الان سقط کردم یه دفعه تاپیکت ن که دیدم یاد حرف اون طرف افتادم احتمالا بعدیم دوقلو 

هرچی قسمت باشه همون میشه عزیزم ولی یادت نره که خدا همیشه بهترین هارو واسه بنده هاش میخواد😘