2777
2789
عنوان

استاد

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 26 پست
همیشه اساتید بعد از اینکه دعواشون کنی مهربون تر و لطیف تر میشن. نگران نباش و اصلا هم عذاب وجدان نداش ...

نه اینطور نیست من 2 سال پیش یکی از دانشجوهام باهام بد صحبت کرد هنوز یادم نرفته ننداختمش ولی به عنوان یه تندیس بی ادبی همیشه تو ذهنمه

نهایت فرومایگی است اگر رفتار آدمی منحصر به ترس از تنبیه یا امید به پاداش باشد
نه اینطور نیست من 2 سال پیش یکی از دانشجوهام باهام بد صحبت کرد هنوز یادم نرفته ننداختمش ولی به عنوان ...

در چه حد باهاتون بد صحبت کرد؟؟من فقط با حالت اعتراضی بهشون گفتم که چرا این کارو کرده!!شایدم خودم اینجور فکر میکنم وسواس شدم سرش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نه اینطور نیست من 2 سال پیش یکی از دانشجوهام باهام بد صحبت کرد هنوز یادم نرفته ننداختمش ولی به عنوان ...

شما واقعا استادی حالا؟؟!مگه چیکار کرده بودی که دانشجو باهات بدصحبت کرد عزیزم؟شاید از نظر اونم شما بهش بی ادبی کرده باشی !

بهتون اهانت کرد؟؟

دقیقا به نمره اش اعتراض کرد، من بهش 19 داده بودم در صورتی که به هیچ عنوان نه از پروژه اش راضی بودم نه کنفرانسش نه رفتارش در کلاس اما من کلا با دانشجوهام خوب تا میکنم مخصوصا اون ها که آزاد درس می خونن به خاطر هزینه های خانواده ها اما بعضی ها خیلی بی توجه هستن و قدرنشناس

شما واقعا استادی حالا؟؟!مگه چیکار کرده بودی که دانشجو باهات بدصحبت کرد عزیزم؟شاید از نظر اونم شما به ...

والا در برابر این حرف شما من نمیدونم چی بگم....

دقیقا به نمره اش اعتراض کرد، من بهش 19 داده بودم در صورتی که به هیچ عنوان نه از پروژه اش راضی بودم ن ...

آزاد درس میدی؟؟به چه نمره ای هم اعتراض میکنن..۲۰میخواسته حالا؟منم ی مدت تدریس داشتم تا جای ممکن سعی میکنم با بچه ها راه بیام

آزاد درس میدی؟؟به چه نمره ای هم اعتراض میکنن..۲۰میخواسته حالا؟منم ی مدت تدریس داشتم تا جای ممکن سعی ...

استاد داریم تا استاد ... دانشجو باید این رو تشخیص بده هر رفتاری رو نباید بکنه حتی اگر حق داشته باشه با ملایمت خواسته اش رو بگه... به هر حال موفق باشید

استاد داریم تا استاد ... دانشجو باید این رو تشخیص بده هر رفتاری رو نباید بکنه حتی اگر حق داشته باشه ...

بله عزیز هممون باید ظرفیتمونو بالا ببریم چه در نقش استاد چه دانشجو..استاد هم گاهی بهتره خودشو جای دانشجوش بزاره و حقو به اون بده..شما هم زیاد سخت نگیر ۲سال گذشته...سعی کن ببخشیش

بله عزیز هممون باید ظرفیتمونو بالا ببریم چه در نقش استاد چه دانشجو..استاد هم گاهی بهتره خودشو جای دا ...

امیدوارم شما هم موفق باشی