2777
2789
عنوان

استاد

810 بازدید | 26 پست

سلام دوستان...این چند روز همش فکر میکنم استادم از دستم ناراحت شده..عذاب وجدان دارم که باهاش بدصحبت کردم..اونروز از دستش ناراحت بودم که با پیشنهاداش برام دردسر درست کرده رفتم پیشش ..احساس میکنم زیاده روی کردم.خیلی اونروز اعصابم خورد بود!!.استاد راهنما من..دانشجوی دکتری هستم...نمی‌دونم با چه رویی برم پیشش دوباره..چی بگم بهش

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مگه چیا گفتی بهش؟ اون چه پیشنهادی بهت داده بود؟

بهم اول ترم استادای سختگیر پیشنهاد داده بود پدرم سر نمره گرفتن دراومد...همین بود از دستش ناراحت بودم رفتم بهش بگم این چه درساییه بهم انداختی!!

بهم اول ترم استادای سختگیر پیشنهاد داده بود پدرم سر نمره گرفتن دراومد...همین بود از دستش ناراحت بودم ...

آهان.

شاید قصدش خیر بوده. از نظر اون شاید خوب بودن.

حالا یه جوری از دلش دربیار دیگه.

رک و راست بهش بگو سر این مسئله عصبانی بودم سر شما خالی کردم ببخشید😳

بی دینی روشنفکری نیست
آهان. شاید قصدش خیر بوده. از نظر اون شاید خوب بودن. حالا یه جوری از دلش دربیار دیگه. رک و راست به ...

آره طفلک قصدش خیر بوده.ولی پدرم سر نمره گرفتن دراومد.بقیه رفتن و درسای گلابی گرفتن با نمرات خوب.حالا میرم از دلش در میارم