2777
2789
عنوان

بریونی

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 49 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت پول جمع کن بخر

یه مرد اصفهانیه پیش دوستش درد دل می کرده که این زن من هر روز کلی پول از من می خواد!!!!

دوستش: آ  با این همه پول چی می خره؟ 

مرد اصفهانی: نمی دونم تا حالا بهش ندادم تا ببینم چی می خره!!!!!

این وصف حال شوهر منه!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
یه مرد اصفهانیه پیش دوستش درد دل می کرده که این زن من هر روز کلی پول از من می خواد!!!! دوستش: آ &nb ...

منم اصفهان که میرم دقیقا متوجه شدم این مطلبو. طرف ادرس نمیده که انرژی مصرف نکنه گشنه نشه که بعدش بخوره. البته اینو یه بنده خدا میگفت نه خودم

جگر سفید گوسفند رو با پیاز خردشده و برگ بو و دارچین و نمک و کمی زردچوبه بپزید . کاملا که پخت آبکش کنید و بعد چرخش کنید بزارید کنار

همزمان گوشت گوسفندی که دنبه هم داشته باشه رو با پیاز و نمک و زردچوبه و ادویه و فلفل بپزید و بعد از پخت چرخ کنید و بزارید کنار 

خوب 

منم اصفهان که میرم دقیقا متوجه شدم این مطلبو. طرف ادرس نمیده که انرژی مصرف نکنه گشنه نشه که بعدش بخو ...

آخه از شهرها دیگه میان تنبل هستن می گیم آدرستون دو قدم بالاتره !! بعد می گن اووووه. نیم ساعت پیاده روی می گین دو قدم!!!   همش باید با ماشین برن!!!!

آدم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد دیگه نمی تونه کنار بیاد از همون کنار میره ...
2790
2778
2791
2779
2792