2821
2789
عنوان

نیشخند

95 بازدید | 4 پست

خانوما من زن داداشم عادت بدی که داره هر اتفاقی واسه کسی میفته یه نیشخند کوچیک میزنه،،یعنی همون موقع متوجه میشی که خوشحال شده،،،این عکس العملش برای همه اس نه فقط من،،یه جور عادت کرده دیکه،،،حالا منم یه موقع یه اتفاقی واسم میفته یا اشتباهی میکنم میبینم داره از یه طرف دلداری میده از یه طرف نیشخند میزنه،،،خیلی ناراحت میشم و اعتماد به نفسم میاد پایین،،شما میگین چیکار کنم؟؟؟بنظرتون اهمیت ندم  یا مقابله مثل کنم یا کلا چیکار کنم،،خیلی حرص هم میخورم

مثلا میبینی یه اتفاقی واسم افتاده من خودم ناراحتم،،،وقتی نیشخند و خوشحالی زن داداشم رو تو چهره اش میبینم بدتر بهم میریزم و کلا روحیه و اعتماد به نفسم رو از دست میدم،،،،خیلی حس بدیه بخدا،،،ولی نه میتونم حرفی بزنم نه کاری کنم،،،،،،،بیشتر از این ناراحت میشم که رو در رو باهم خیلی خوبیم،،ولی وقتی میبینم تو دلش چقد از ناراحتی من خوشحال میشه بیشتر زورم میگیره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اهمیت نده هرکسی ی اخلاقی داره شاید از عمد نیست،

صدرصد از عمد هست نیشخند،،،چون وقتی ناراحتی یا مشکلی برای من یا کسی پیش میاد نیشخند میزنه و چهره اش یه جوری خوشحال میشه،،،،ولی یه جوری دیکه عادت شده براش،،،ولی خیلی عادت زشتیه