2777
2789

من رحمم انقدددر دو روزه درد میکنه دکتر گفت طبیعیه

توکل بخدا

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم همین شکلیم رفتم دکتر گفت طبیعیه و اینکه جنین افقی خوابیده 

سعی کن بیشتر درازبکشی ب پهلو بخوابی زیاد راه نرو 

از توالت فرنگی هم استفاده کن 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
سلام عزیزم منم همین شکلیم رفتم دکتر گفت طبیعیه و اینکه جنین افقی خوابیده  سعی کن بیشتر درازبکش ...

منم جنینم پسره وعرضی خوابیده یعنی شماهم خیلی دردمیکنه وقتی میخوای این پهلواونهلوشی خیلی توی فشاری؟

منم جنینم پسره وعرضی خوابیده یعنی شماهم خیلی دردمیکنه وقتی میخوای این پهلواونهلوشی خیلی توی فشاری؟

ببین من از شدت درد  گریه میکردم اینطوری شده بودم دو هفته پیش .فقط استراحت بهترش میکنه

همون عرضی خوابیدنش فشار رو بیشتر کرده دیگه 

شماهم شکمت زیاد بزرگ نشده؟

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
27کامل شده

عزیزم من دو هفته عقبترم ازت 

تاریخ زایمانت کیه بسلامتی

اره ترپاین شکمم بزرگ شده.بارداری اولته؟

بله اولیه .ولی زیاد مشخص نیست باردارم .وزن اضافه کردم .ولی شکمم زیاد از رولباس معلوم نیس