2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب این که شما میگی اصلا توکل نیست عزیزم.بازم اعتقادتون محترم 

من همیشه بهش توکل کردم همیشه از ته دل بهش میسپردم زندگیمو ولی بدجور زمینم زد شما نمیدونی که چی به سرم اورد ولی امیدوارم شما رو همیشه کمک کنه تو زندگی

منم اگه ایندفه حاجتمو نگیرم سرد و بی اعتقاد میشم

خیلی ناراحت میشم وقتی اسن حرفارو میشنوم اصلش این نیس بخدا توکل یعنی بسپاری به خدا و دیگه اینکه چی میشه رو کاری نداشته باشی بدونی هرچی خدا واست رقم میزنه همون خوبه.هرچییییی.ببین این دیگه توکل نیست اسمش فقط توقعه.اینطور بود امامای ما از همه ما بیشتر سختی کشیدن خب اونا باید زودتر سردو بی اعتقاد میشدن.خدا اول نگا میکنه تا کجا بهش توکل داری تا کجا اعتقادتو حفظ میکنی تو سختیام بازم دوسش داری ؟یا سردو بی اعتقاد میشی ت خوشیا فراموشش میکنی یا بازم به یادشی بعد واست گره کارتو وا میکنه .

خیلی ناراحت میشم وقتی اسن حرفارو میشنوم اصلش این نیس بخدا توکل یعنی بسپاری به خدا و دیگه اینکه چی می ...

نمیدونم سردرگمم کفری میشم خیلی وقتا هرچی میخوام نمیشه خب یه کاری کنه که این چیزایی که به صلاحم نیست تو فکرمم نیاد حتی چه برسه به اینکه اصرار کنم

خداجونم ناامیدم نکن

دوستان 

انشاءلله عشق و ارامش و سلامتی و دل شاد تو زندگیتون موج بزنه در کنار عزیزانتون ♥️🙏

التماس دعا برای حاجت رواییم 🙏♥️

میشه یه نفر بی زحمت عربیش رو برام بنویسه از رو عکس نتونستم خوب بخوتم

ایه ای از قرانه؟

دوستان  انشاءلله عشق و ارامش و سلامتی و دل شاد تو زندگیتون موج بزنه در کنار عزیزانتون ♥️🙏 ...

و افوض امری الی الله ان الله بصیر بلعباد 

غفر 44

ذکر یونسیه میگن بهش