2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم هاله داره ولی دوستان گفتن احتمال کاذب بودن هست

نه نیست چه حرفی منم مدیکورزدم

خدایامرسی بابته شوهره خوبه ودخترعزیزم خیلی دوستت دارم ...برای زندگی بهترم میشه بی زحمت صلوات بفرستین ممنون دوستان خوبم  
دقیقا منم امروز ۲۹ هستم و بی بی چکم همینجوری شد اما من اصلا اهمیت ندادم گفتم منفیه. اگه مثبت شد همین ...

سلام

من امروزم بیبی چک گذاشتم بازم یه هاله افتاد

احساس میکنم یه کم یه کم از دیروزی پر رنگ تره

تو بیبی چک نذاشتی؟

به نظرت میشه دو روز پشت سر هم بیبی چک جوابش کاذب باشه؟

سلام من امروزم بیبی چک گذاشتم بازم یه هاله افتاد احساس میکنم یه کم یه کم از دیروزی پر رنگ تره تو ...

اگه پررنگتر شده که مثبته عکسشو بزار. نه من امروز یه رگه خون تو ترشحاتم دیدم دیگه بی بی چک نزاشتم البته پریودمم نیومد نمیدونم جریان چیه

اگه پررنگتر شده که مثبته عکسشو بزار. نه من امروز یه رگه خون تو ترشحاتم دیدم دیگه بی بی چک نزاشتم الب ...

الان ادارم عشقم رفتم خونه عکسش رو میزارم

میگم شاید لک لانه گزینی باشه باز هم مراقب خودت باش 

الان ادارم عشقم رفتم خونه عکسش رو میزارم میگم شاید لک لانه گزینی باشه باز هم مراقب خودت باش 

رها جان نمی شه که دو روز پشت سرهم کاذب بندازه عزیزم، انشاالله مثبت بیا خبرش رو بهمون بده خوشحال شیم نازنین

رها جان نمی شه که دو روز پشت سرهم کاذب بندازه عزیزم، انشاالله مثبت بیا خبرش رو بهمون بده خوشحال شیم ...

گلم خدا نینیت رو برات حفظ کنه 

نمیدونی چقدر احتیاج دارم یکی حرف ارامش بخش بهم بزنه 

همین که میگی دو روز پشت سرهم کاذب نمیشه مثل اب رو اتیش بود برام 

اروم گرفتم 

پنجشنبه صبح باز بی بی چک میزارم اگه خدا خواست و مثبت بود میرم ازمایش میدم

برام دعا کن 

گلم خدا نینیت رو برات حفظ کنه  نمیدونی چقدر احتیاج دارم یکی حرف ارامش بخش بهم بزنه  همین ...

اره عزیز دلم زود تر ازمایش بده چون اگه دیر بفهمی خطر های خاص خودش رو داره مراقب خودش باش  خانمی 

الان ادارم عشقم رفتم خونه عکسش رو میزارم میگم شاید لک لانه گزینی باشه باز هم مراقب خودت باش 

سلام گلم رفتی خونه عکس بی بی چکت رو بزار من رفتم داروگیاهی خریدم که پریودم باز شه الان میبینم ترشحاتم سفید رنگه و هیچ خبری از پری نیست! نمیدونم چکار کنم ! اگه تا فردا نشد باز برم بی بی چک بخرم