2777
2789
عنوان

قطع لکه بینی

11113 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من شنبه هفته پیش رفتم سونو لکه بینی داشتم و دکتر گفت ساک تشکیل شده انشالله ۱۵ بهمن بری سونو قلبشم تشکیل شده واسه لک گفت شیاف بزار قطع میشه چیز نگران کننده ای نیس

و چهار روز شیاف گذاشتم و آب و نشاسته خوردم خداروشکر قطع شد و لکه بینیم بدون درد بود 

الان میخوام بدونم خدایی نکرده خطر سقط یا هرچیزی رفع شده ؟

هنوزم شیاف میزارم

خدایا شکرت😍

ول کن بابا اینجا کی دکتره همه میگن اره سقط میشه والا یه خانمه اومده بود میگفت هفته ۴ ساک دیده شده جنین نبود ده نفر گفتن بارداریت پوچه اخه هفته ۴ مگه جنین وجود داره انقد ااینجا نفوس بد میزنن قلبشم تشکیل میشه سقطم نمیشه فقط وفقط استراحت رانندگی ممنوع کار خونه ممنوع شیاف استراحت 

نیلوفر آبان سابق 
ول کن بابا اینجا کی دکتره همه میگن اره سقط میشه والا یه خانمه اومده بود میگفت هفته ۴ ساک دیده شده جن ...

شش روز دیگه وقت سونو دارم دکترمم گفت فقط از پله بالا پایین نرو بار سنگین برندار هر نیم ساعت نشستی باید دراز بکشی یه ربع

گفت استراحت مطلق نیازی نیست کارای سبک رو میتونی انجام بدی خداروشکر رفع شد ولی میگم نکنه چیزس بشه

ماما گفت دهانه رحم الان رگاش متورمه لکه بینی طبیعیه

بازم مرسی عزیزم برام دعا کن

خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شش روز دیگه وقت سونو دارم دکترمم گفت فقط از پله بالا پایین نرو بار سنگین برندار هر نیم ساعت نشستی با ...

اره منم لکه بینی دارم گاهی دیشب یه دستمال کاغذی ترشح قهوه ای داشتم گفتم بچم مرد رفتم سونو صدای قلبش کاملا نرمال بود لکهربینی خطرناکه که قطع نشه شما که میگی دیگه نیومده 

نیلوفر آبان سابق 
اره منم لکه بینی دارم گاهی دیشب یه دستمال کاغذی ترشح قهوه ای داشتم گفتم بچم مرد رفتم سونو صدای قلبش ...

انشالله شما همه زودی لکه بینیت قطع بشه منم قللب نینیم تشکیل بشه هر د ونی نیامون سالم بیان بغلمون 

من بعد رابطه جنسی بود که دکتر گفت رابطه ات سطحی باشه نه دخول عمیق حتی منع نکرد ولی به هرحال من همنون سطحی فقط میزارم 

خدایا شکرت😍
وای چرا رابطه دارین طفلی شوهرم گفته تا ماه ۹ هیچ رابطه ای 

من شوهرم یه ماه هست یه ماه نیست😂

دکترمم گفت منع کامل مال خونریزی تو لکه خودت فقط تحریک نشی کافیه سطحی میتونی داشته باشی 

والا دکتر گفت سطحی بزار چون مرد تا نه ماه به شدت سختشه 

با سطحی خداروشکر مشکلی نداشتم البته اوندفعه که لک دیدم شبش یه طوفان شدید اومد نمیدونم مال ترس اون بود یا رابطه

خدایا شکرت😍
شش روز دیگه وقت سونو دارم دکترمم گفت فقط از پله بالا پایین نرو بار سنگین برندار هر نیم ساعت نشستی با ...

عزیزم شمانشاسته روبااب سردقاطی کردی خوردی؟ منم بین هفته8و9هستم لکه بینی دارم😓ممنون میشم اگه جوابموبدی🙏

عزیزم شمانشاسته روبااب سردقاطی کردی خوردی؟ منم بین هفته8و9هستم لکه بینی دارم😓ممنون میشم اگه جوابموب ...

سلام گلم نمیدونم الان جوابم برات کارساز یا نه ولی برای من خوب بود با شیاف واینا لکه بینیم قطع شد

خدایا شکرت😍