2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باردارم چیزی نمیگیرم یه پیراهن مجلسی،شومیز،شال میگیرم تا بعد زایمان

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

اگه پولش باشه آخرای اسفند احتمالا در حد واجبات ولی با این وضع بیکاری شوهرم و بی پولیمون هیچی معلوم نیست! 😢😢

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
اره بزار عزیزم

گذاشتم توصفحه دوم تاپیک

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼
اگه پولش باشه آخرای اسفند احتمالا در حد واجبات ولی با این وضع بیکاری شوهرم و بی پولیمون هیچی معلوم ن ...

عزیزم انشالله ک کار شوهرتم رونق پیدا میکنه

همین روزا باید شروع کرد به خرید. حراج زدن الان؟ تو حراجا باید خرید کرد.

منم میگردم تو چیزایی که دارم همونا رو دوباره میپوشم.

شاید یه نیم بوت بگیرم. با یه زیر سارافونی بافت. البته مانتویی که تو اداره زیاد میپو شم هم کهنه شده. نهایت یه مانتو هم میگیرم. یه چیزی که هم بشه بیرون پوشید هم سرکار. شلوار مشکی هم یه دونه میخوام. 

اگه کاپشن خوشگل هم تو حراج دیدم واسه زمستون سال بعد میگیرم. کاپشن ندارم. پالتو  دارم فقط.