2777
2789

نه بابا کی گفته

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من بیمارستان دولتی بودم بعد زایمان طبیعی و بخیه زود بردنم دستشویی شستنم تمیزم کردن دو تا نوار واسم گذاشت یعنی عین مرده ها شده بودم با اینکه طبیعی بودم😂😂

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂

وای وقتی یاد سون میام موهای تنم سیخ میشه چقد بدددم میاد

چقد سوزش بدی داره

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
من دو بار سزارین شدم هر دو بارش همینجوری بود

واقعا؟ نمی دونستم😕

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
دفعه دوم که باردار شدی بچه چند ساله بود شکمت بزرگ میشد درد نمیگرفت جای بخیه ها؟

پسرم 8 سالشه که دومی به دنیا اومد 

نه اصلا تو بارداری مشکلی نداشتم 

ولی بعد از عمل چون جای برش قبلی رو بریده بودن دردم نسبت به قبل بیشتر بود