2777
2789
عنوان

همسر بی توجه

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 41 پست
او این پنج سال به هر مناسبتی یه کادو کوچیکم شده واسش گرفتم ولی هیچ وقت حتی یه شاخه گلم واسم نگرفته ب ...

آها منم شوهرم هیچ وقت گل نمیگیره با اینکه میدونه دوست دارم ولی کادو رو دیگه میگیره. اوایل البته گاهی پیش میومد نمیگرفت ولی انقد گفتم که دیگه الان حتما کادو تولد میگیره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
چاق شو خيلي ببين چه عكس العملي نشون ميده 😅منم خيلي برام سخت بود به زور شوهرمو عادت دادم نظر بده حال ...

دوم متنفرم از چاقی میدونم که اونم خیلی بدش میاد حرف من میدونی چیه اینه که اینقدر که من حرفاش و علایقش و خواسته هاش واسم مهمه و بهش ارزش میدم اون اصلا اینطور نیست فقط خودشو مهم میدونه همش سعی می‌کنم باهاش همراه باشم بهش گیر ندم حتی یکبار‌ برادرش گفت که گاهی حسرت زندگی شما رو میخورم چون واسه شوهرت خیلی ارزش قاعلی و همراهشی همش سعی می‌کنم خودمو به ایده ال نزدیک کنم ولی تاثیری رو زندگیم‌ نمیبینم

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آها منم شوهرم هیچ وقت گل نمیگیره با اینکه میدونه دوست دارم ولی کادو رو دیگه میگیره. اوایل البته گاهی ...

من هیچی من توقع کادو زیاد و گرون ازش ندارم با اینکه میدونم داره و میتونه ولی واسم سخته که دیگران مادرش خواهرش زن داداشش بهم تبریک میگن کادو میگیرن البته منم اینارو واسشون جبران می‌کنم ولی همسرم همیشه یه جوری رفتار میکنه که احساس بی ارزشی کنم مخصوصا جلو جمع 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
چاق شو خيلي ببين چه عكس العملي نشون ميده 😅منم خيلي برام سخت بود به زور شوهرمو عادت دادم نظر بده حال ...

من سر دخترم بیست کیلو اضافه کردم وزنم و اینقدر که میدونستم همسرم بدش میاد از چاقی و‌حساسه البته خودمم متنفرم سر شیش ماه کل ۱۷ کیلو کم کردم 

من سر دخترم بیست کیلو اضافه کردم وزنم و اینقدر که میدونستم همسرم بدش میاد از چاقی و‌حساسه البته خودم ...

من خيلي رژيم ميگرفتم و همه اش باشگاه بودم شوهرمم همه اش شاكي ،منم گذاشتم چاق شدم خودش ديگه درس گرفت 

من خيلي رژيم ميگرفتم و همه اش باشگاه بودم شوهرمم همه اش شاكي ،منم گذاشتم چاق شدم خودش ديگه درس گرفت& ...

منم کارم رژیم ‌ شدید و پیاده رویه با اینکه الان هیکلم به گفته اطرافیان خیلی خوب شده ومیگن دیگه رژیم نگیر ولی بازم ادامه میدم اصلا اعتماد به نفس ندارم همسرم اعتماد به نفسمو ازم گرفته همش خودمو با دیگران مقایسه می‌کنم هم از نظر قیافه هم از نظر هیکل تو مجردیم دختر شاد و با اعتماد به نفس بالایی بودم

من هیچی من توقع کادو زیاد و گرون ازش ندارم با اینکه میدونم داره و میتونه ولی واسم سخته که دیگران ماد ...

عزیز دلم😕

من اگه جات بودم حتما با مشاورای ۱۴۸۰ تماس میگرفتم اونا راهکارای خیلی خوبی میدن. من هم برای رابطه با همسرم هم برای تربیت پسرم خیلی باهاشون مشورت میکنم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
عزیز دلم😕 من اگه جات بودم حتما با مشاورای ۱۴۸۰ تماس میگرفتم اونا راهکارای خیلی خوبی میدن. من هم بر ...

یکبار مشاوره رفتم واسه مسایل دیگه بود ولی بهم گفت اگه عدم توجه همسرت بهت حل بشه بیش‌تر مشکلاتتون‌ حل میشه و وقت بعدی‌گفت با همسرت بیا ولی همسرم قبول‌ نکرد

یکبار مشاوره رفتم واسه مسایل دیگه بود ولی بهم گفت اگه عدم توجه همسرت بهت حل بشه بیش‌تر مشکلاتتون‌ حل ...

نه این شماره برای کسایی که شوهراشون مشاوره نمیان هم راهکار میده. از جمله شوهر خودم

نه این شماره برای کسایی که شوهراشون مشاوره نمیان هم راهکار میده. از جمله شوهر خودم

ممنون عزیزم

[QUOTE=80825925]منم کارم رژیم ‌ شدید و پیاده رویه با اینکه الان هیکلم به گفته اطرافیان خیلی خوب شده ومیگن دیگه رژیم ...[/Q

اصلا خودتو مقصر ندون... ما كه مسئول بد بودن ديگري نيستيم. يه مدت كم محلي كن بذار بدونه وظيفت نيست و اونم در مقابل تو مسئوله